"Vasaros skoniai". Cukinijos lazanija.

"Vasaros skoniai". Cukinijos lazanija.

24. Jul 2016, 23:57 jaldija jaldija

Jau prasidėjo cukinijų derlius, todėl mūsų patiekalo pagrindinis ingridientas ir bus ši daržovė.
Ši netikra lazanija, kurioje nėra nei makaronų nei mėsos, tinka valgyti tiek viena, tiek kaip  garnyras prie kokio nors mėsiško patiekalo.
Produktai:
Cukinija,
Mocarelos sūris,
Pomidorai,
Krapai
Druska
20160724235304-65241.jpg
Cukiniją supjaustome plonai, galima juostelėmis, galima griežinėliais. Ir apverdame garuose.
Pomidorus sublenderiujame, kad gautume tryrelę.
Sūrį supjaustome, galime ir sutarkuoti. Galima naudoti tokį, koį mėgstame.
Krapus susmulkiname, jie bus barstomi ant jau iškeptos lazanijos.
 Sluoksniuojame: cukinija, pomidorų tyrė, sūris ir vėl cukinija. Kiekvieną sluoksnį apibarstome druska.
20160724235706-86024.jpg
Kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 15 - 20 min. Iškeptą apibarstome krapais.
Skanaus. 

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 25. Jul 2016, 10:50

👍

Loreta_K Loreta_K 25. Jul 2016, 09:53

Mano patiekalas, kurį galėčiau valgyt vos ne kasdien! Atrodo labai skaniai ir kelia apetitą! 🌷

ODISEJAaa ODISEJAaa 25. Jul 2016, 09:07

👍😀

Gintarep Gintarep 25. Jul 2016, 01:19

uzsimaniau 😀 aciu, uz receptuka, reiks isbandyti 👍👍👍