1/4 kukurūzų kruopų;
3/4 vandens (ir/arba pieno);
šiek tiek sviesto paskaninimui;
žiupsnelis druskos pagal skonį;
trintų braškių (jei saldžiau mėgstama - su šiek tiek cukraus);
šaldytų braškių papuošimui.
Kukurūzų kruopas suberti į verdantį pasūdytą vandenį (ir/arba pieną) ir vis pamaišant virti ant silpnos ugnies 20 min. Jei norima kietesnės konsistencijos košės - imti kruopas su vandeniu - 1 :3. Įdėti šiek tiek sviesto, užpilti trintų braškių, papuošti šaldytomis uogomis, jei košė per karšta valgyti ir ...skanaus :)
Skanu!
Ačiū 😀 Kadangi sūnus pripažįsta tik manų košę, tai su kitom tenka improvizuoti 😀
Dekui 😀
Šauniai. Visai buvau pamiršus kukurūzų košę...reiks grąžint į pusryčių meniu 😃
Ačiū 😀 Net nenorintis košių valgyt mano išrankuolis valgė 😀
Kose patys sveikiausi pusryciai, o kose +uogos tiesiog tobulas derinys. O dar toks koks nuotraukoje mmmmm, viliote vilioja. Saunuole mamyte!