Burokokėlių traškumas, migdolų pikantiškumas, obuolio saldžiarūgštingumas, česnako aštrumas ir aliejaus švelnumas sudaro unikalų skonį salotoms :)
Taigi, vienai porcijai prireiks:
1 nedidelis raudonas burokėlis;
1 mažas obuolys;
šiek tiek migdolų riešutų (įdėjau apie 15 vnt);
1 šaukštas šalto spaudimo alyvuogių aliejaus;
1 skiltelė česnako.
Migdolus išmirkyti maždaug 8-12 val. Tada jie gaunas lyg kątik nuskinti ir daug lengviau organizmo įsisavinami. Nulupau ir odeles, nes išbrinkusios jos labai lengvai nusiima ir be jų bent man daug skaniau :)
Sutarkuoti neapdorotą burokėlį, įdėti tarkuotą obuolį ir šiek tiek pasmulkintus riešutus.
Išspausti česnako ir užpilti šalto spaudimo alyvuogių aliejumi.
Viską išmaišyti ir skanaus :)
Greitai paruosiama ir skanu 👍
Kaip skanu ir sveika , bei greit paprastai padaroma 👍
Ojei, pirmam žodyje klaida, turėjo būti burokėlių ☺