AČIŪ

AČIŪ

29. Aug 2017, 20:35 jaldija jaldija

Ačiū "Mamyčių klubui" ir "Kvapų namams" už dovanėlę. Už galimybę išbandyti kažką naujo. Ir ne tik naujo, bet natūralaus.
Tikra tiesa, kad dėka Mamyčių klubo išbandau nemažai naujų produktų.  Sakykim kremą ar šampūną dažniausiai naudoju tokį patį eilę metų, kažkaip ranka nekyla pirkti naujo, nebandyto produkto. O jei netiks? gaila bus ir  išleistų pinigų ir sudirgusios odos. Anksčiau būdavo nusiperku, o paskui ir mėtosi tas produktas.
Muiliuko dar neišbandžiau, jis laukia savo eilės. Bet tikrai išbandysiu, nes dar neteko ne tik vartoti tokio, bet ir girdėti apie tokį. Muilas su pelargonijomis... Kažkas negirdėto. Gėlės juk nepasižymi skaniu kvapu, o muiliukas kvepia maloniai.
Pagamintas su nerafinuotais šalto spaudimo aliejais, moliu, šimtaprocentiniais eteriniais aliejais. Pagal aprašymą nesausinantis odos, tad bandysiu šaltuoju metų laiku, kai rankos būna linkusios sausėti.

JUODŲJŲ SERBENTŲ PUMPURŲ KREMAS SU BIČIŲ VAŠKU
Nuostabus kremas. Jei iš pradžių išsigandau to aštroko kvapo, tai dabar man jis tapo labai malonus. Kvapas toks tartum skintum juoduosius serbentus šalia augalo krūmo. Kremas tinka visų tipų odai, bet ypatingai sausai. Mano veido oda šiaip nėra labai sausa, bet vasaros laikotarpiu tam tikros veido vietos visada išsausėdavo, visgi savo padaro saulė, vėjas, vanduo. Naudodama šį kremą tos problemos šią vasarą nepajutau.
Man naujovė, kad tepti reikia ant šlapios odos. Nevartojau tokių kremų. Labai tolygiai pasiskirsto ir greitai susigeria.
Džiaugiuosi išbandžiusi šį naują produktą. 
Ačiū.