Ačiū, ačiū, ačiū!

Ačiū, ačiū, ačiū!

31. Mar 2017, 23:38 Loreta_K Loreta_K

"Mamyčių klubas" kaip visada labai netikėtai nustebina dovanomis!

Šį kartą dovanų gavau "Probiotic" valymo, plovimo bei skalbimo priemones, kurios man tikrai nėra naujiena, jas naudoju jau ilgą laiką, jomis pasitikiu ir galiu drąsiai rekomenduoti kitiems!

20170331232445-47644.jpg

Koncentruotas skalbimo skystis NEUTRAL su probiotikais

  • Yra saugus mūsų sveikatai - nedirgina odos, kvėpavimo takų, nealergizuoja, nes yra be kvapiklių, dažiklių, fosfatų, chloro junginių ar sintetinių medžiagų. Tad idealiai tinka visos šeimos, net kūdikių ir vaikų rūbeliams skalbti.
  • Tinka visų tipų audiniams, net šilkui bei vilnai. Tą patį skalbiklį galima naudoti tiek skalbiant baltus, tiek spalvotus drabužius, tad nereikia apsikrauti ir turėti daug skirtingų skalbiklių.
  • Gaminys labai skalsus, jo reikia nedaug, vienos pakuotės užtenka net 30 skalbimų! (Žinoma, jei rūbai labai nešvarūs-skalbiklio reikės daugiau).
  • Skalbiklį galima drąsiai naudoti ir skalbiant rankomis, ypač puiku, kai ekstra atveju reikia greitai praplauti vieną kitą vaiko rūbelį ar seilinuką be baimės pažeisti ar sudirginti rankų odą.

 

20170331232730-69405.jpg

Vonios kambario valiklis su probiotikais:

  • Šis valiklis puikiai nuvalo purvą, kalkių bei muilo nuosėdas, suteikia spindesio bei nepažeidžia valomų paviršių.
  • Gerai panaikina nemalonius kvapus, suteikdamas gaivos pojūtį.
  • Vienu valikliu galima valyti viską kas yra vonios kambaryje ir veidrodį, ir čiaupą, ir vonios plyteles, tad vėlgi nereikia apsikrauti keliais valikliais.

 

20170331232938-63594.jpg

Indų ploviklis su probiotikais:

  • Labiausiai man patinka tuo, kad galima drąsiai plauti indus be pirštinių, jo sudėtyje nėra fosfatų, chloro junginių ar sinteninių medžiagų, tad nėra baimės, kad gali pažeisti rankų odą.
  • Yra labai skalsus,tad kaip ir rekomenduojama gamintojo jo ant kempinės užtenka užlašinti 2 lašus ir išplausite nemažą kiekį indų.

Visos priemonės yra papildytos probiotikais – gerosiomis bakterijomis, tad kartas nuo karto sąžiningai valant namus šiomis priemonėmis yra užkertamas kelias daugintis blogiosioms bakterijoms ir kaip pasakytų mano vyresnėlis - gėris nugali blogį! ;)

Ačiū "Mamyčių klubui" ir "Probiosanus" už super geras bei praktiškas dovanas!