Ačiū BLOGerėms už gruodžio fotoreportažus!

Ačiū BLOGerėms už gruodžio fotoreportažus!

03. Jan 2022, 22:45 Egle_Mamyciuklubas.lt Egle_Mamyciuklubas.lt

Sveikos. Su Naujaisiais dar sykį! (įdomu, o kiek ilgai galima sveikinti sutiktus žmones su Naujaisiais, hmm..:).

Noriu atsiprašyti, kad šiek tiek vėluoju su gruodžio mėnesio blogų apžvalga ir dovanomis. Turiu mažą pasiteisinimą – gi Naujieji metai, po to šventinis savaitgalis (reikia truputį šventiškai ir patingėti), o šiandien neplanuotai gavau trečią skiepo dozę ir jau į vakarą jaučiuosi šiek tiek apdujusi.

Bet nebegaliu atidėlioti ir, kol galimai nepablogėjo savijauta, šįkart nesidalinsiu jūsų gruodžio blogų nuorodomis, o tik aktyviais jūsų slapyvardžiais, vedančiais į jūsų nuostabius tekstus.

Labai ačiū jums visoms ir kiekvienai atskirai!

Jaldija

Gintarep

RaganelesKisenele

Irmantaite

Mamos dienoraštis

Floryte

Kristina B.

GabrielėSab

Simonadub

Irilval

DOVANOS

Kaip visada, jūsų laukia dovanos  knygos iš įvairių leidyklų 

kažkam atiteks Laimės kalendoriai ir magiška užrašinė iš leidyklos SEIK.lt

PRIMENU: tam, kad pretenduotumėte į prizų gavimą, reikia parašyti mažiausiai 4 blogus per mėnesį (nesiskaito atsiliepimai apie jau gautą prizą) O jų kiekiui ribų nėra! 

Apie ką rašyti?

Apie viską, kaip ir iki šiol darėte. Ir toliau galite rašyti savo įprastus blogus įprastomis jums temomis, bet galite ir pasidalinti tiesiog jums į galvą šovusiomis mintimis, apie kurias norite padiskutuoti su mamomis, kaimynėmis, bičiulėmis ir pan. Tad jūsų rašiniai Mamyčių klubo portale gali būti įvairių žanrų – ir fotoreportažai, ir diskusijos, o gal norite surengti kokią apklausą, gal pasidalinsite savo eilėraščiais, minimtis apie matytą filmą, perskaitytą knygą, kurią norite rekomenduoti, o gal receptais. APIE VISKĄ! TIK VIENA SĄLYGA - TAI TURI BŪTI JUMS PAČIOMS ĮDOMU!