Ačiū Mamyčių klubui ir Kvapų namams...

Ačiū Mamyčių klubui ir Kvapų namams...

15. Oct 2017, 22:37 jaldija jaldija

Noriu padėkoti Mamyčių klubui ir Kvapų namams už puikų prizą.  Dėka jūsų galėjau išbandyti du naujus produktus. 
Truputį užtrukau kol nusprendžiau, kad jau laikas parašyti atsiliepimą, vis tik norėjosi panaudoti ilgesnį laiką.

ŠVELNUS ROZMARINŲ ŠAMPŪNAS STIPRINANTIS PLAUKUS.
20171015223519-37832.jpg
Jau vien šis apibūdinimas patraukia akį. 
Šis šampūnas pasižymi tuo, kad pagamintas iš natūralių medžiagų. Tinkamas nuo plaukų slinkimo, skatina jų augimą, apsaugo plaukus nuo žalingų aplinkos poveikių. 
Dar  labai patraukė dėmesį (čia skaitant kitus straipsnius ),  tai, kad rozmarinas ( o jis ir yra sudėtinė šampūno dalis) padeda išvengti nuplikimo, lėtina žilimo procesą.
Buteliukas išvaizdus,patogus paimti į ranką.  Mažesnysis 200 ml. talpos ( yra ir 500ml.), labiau patogus ir tuo, kad nedidukas,  galima ir į kelionę įsimesti.
Kvapas labai švelnus, net norėtųsi truputį stipresnio. Ypač žinant, kad rozmarino kvapas turi daug gerų savybių, kad ir tokią: nuotaiką gerinantis.
Pirmą kart naudojant galima net nusivilti, nes esame pripratę, kad šampūnas putoja, o šis galima sakyti ne. Bet plaunant antrą, trečią putoja jau labiau. O gal priprantama prie to jausmo. 
Išplovus plaukų šukuoti nereikia, o išdžiovinus, net nesitiki, kad jie iš tiesų tampa švelnūs ir purūs.
Šį šampūną gali naudoti visa šeima, nes tinka ir vaikams. Patogu dar ir tai, kad naudojant šį šampūną galima apsieiti ir be  kondicionieriaus. Plaukai ir taip puikiai išsišukuoja. man tai didelis privalumas.
Paskutiniu metu buvau pastebėjusi, kad plaukai šiek tiek slenka.Šampūną naudoju jau savaitę ir galiu drąsiai teigti, kad slinkimas liovėsi. Esu labai patenkinta šiuo produktu.

LAUKINIŲ LEVANDŲ KREMAS VEIDUI
20171015223648-99360.jpg

Kremas, kitaip nei šampūnas, pasižymi gana stipriu kvapu. Iš pradžių atrodo, kad kvapas erzins, bet taip nėra padengus ant odos, kvapas tik porą minučių stipriau juntamas.Kremas tinkamas visų tipų odai, tad man labai patiko, nes oda yra mišri. Taip pat kremu galima tepti paakius, kaklo odą.
Tepant kremą ant drėgnos odos labai greitai ir gerai įsigeria, tepti šį kremą labai malonu. Patogu naudoti, nes yra pridėta ir mentelė. Galima sakyti, kam ta mentelė, galima ir pirštais, bet kadangi kremas be konservantų, nesinori, kad sugestų toks puikus produktas.
Esu patenkinta šiuo kremu, oda iš ties lygi iš švelni. Nesausėja, nepleiskanoja, o linkusios riebaluotis vietos taip pat tapo nebe tokios problematiškos. Atrodo tokių vietų ir nebeliko….

Tad dar kartą tariu nuoširdų ačiū.