Ačiū tau, mama!

Ačiū tau, mama!

25. Apr 2015, 11:07 lina_baj lina_baj

Noriu pasveikinti savo mamą su artėjančia Mamos diena! Sako laimingi tėvai augina laimingus vaikus. Aš prisimenu vaikystėje save laimingą, vadinasi mano tėvai buvo laimingi augindami mus abu su broliu :) 

Tik augindama savo vaikus suprantu mamos atsakomybę, rūpestį ir spredimų sudėtingumą. Noriu padėkoti savo mamai, kad ji leido man pačiai priimti sprendimus, leisti laiką kieme, prie tvenkinio vasarą, su pačiūžomis ir slidėmis ant to pačio užšąlusio tvenkinio. Kai pagalvoju, man būtų baisu išleisti savo vaiką žaisti prie vandens, baisu ir dabar išleisti vieną į lauką su dviračiu, norisi eiti visur kartu ir saugoti saugoti saugoti... Noriu padėkoti mamai, jog davė mums su broliu sprendimų laisvę, gal todėl mes užaugom visada jausdami mamos meilę ir rūpestį šalia, bet turėdami sprendimų laisvę. Manau, kad tai menas - būti mama.

Noriu padėkoti už tai, jog vaikystę prisimenu labai smagią - daug kelionių po Lietuvą, įskiepyta meilė kelionėms, kad ir trumpoms. Vasaras prisimenu pajūry - taškantis bangose, žarstant smėlį ir einant miegoti tik jau visai visai sutemus! Žiemas prisimenu maudantis sniege, leidžiantis kalnais su rogėmis! Dabar tą stengiuosi įskiepyti savo vaikams! 

Dabar žiūrėdama kaip ji žvelgia su meile į anūkus, tiesiog nusišypsau ir noriu jai padėkoti už tai, kad ji yra tokia, kokia yra - mylinti, sauganti, gerbianti -  MAMA. Aš jai galiu bet kad paskambinti, kai noriu ko nors pasiklasuti (kaip kepti kotletus, kai esi šviežia jauna žmona) ar tiesiog paplepėti, kai liūdna ar pasidžiaugti, kai linksma.

Ačiū tau mama už viską, kas buvo, kas yra ir kas dar bus!

20150425110616-95843.jpg

Krisliukas Krisliukas 25. Apr 2015, 20:21

🌷

LePukuota LePukuota 25. Apr 2015, 14:23

Linksmuolė mama! 😀 gražūs nuoširdūs žodžiai 🌷

lina_baj lina_baj 25. Apr 2015, 12:13 Liucyte

Ačiū! 🌷

Liucyte Liucyte 25. Apr 2015, 11:30

Kaip nuoširdu ir tikra - labai gražu! 🌷 🌷