Ajurvedinės dovanos

Ajurvedinės dovanos

18. Jul 2018, 22:25 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Sveikos,

štai ir mane pasiekė MK dovanos. Nudžiugau sulaukusi muilo ir kempinėlės :) Gal būtų ir įprasti dalykai, jei jie nebūtų ajurvediniai.
20180718222414-61740.jpg
Išpakavus vaistažolių muilą su vetiverijomis iškart jautėsi gan stiprus kvapas primenantis smilkalus. Dar pagalvojau, kad parduotuvėje taip smarkiai kvepiančio muilo nepirkčiau. Bet po dienelės stiprus kvapas išnyko ir liko tikrai labai malonus aromatas, o jis man labai patiko :) Pats muilas labai švelnus, bet puikiai išprausia net ir flomasterius nuo vaikų rankų :D  Bet labiausiai man patinka, kad nuo muilo maloniai kvepia visa vonia, ir tikrai ne per smarkiai :)

20180718222447-28900.jpg
Na, o štai kempinėlė taipogi iš vetiverijų. Kiek supratau tai yra susuktos kvapniųjų vetiverijų šaknys ir sutvirtintos sutvirtintos tinkleliu. Ši šveičiamoji kempinėlė gan kieta, bet pastebėjau, kad po kiekvieno naudojimo ji šiek tiek paminkštėja, tad iki tobulumo nedaug ir liko :) Nors prie tokios kempinėlės reikėjo šiek tiek apsiprasti, (juk dažniausiai pasirinkdavau lengviausią paruošto šveićiamojo kremo variantą), bet po pirmos procedūtos likau patenkinta - šveičia tikrai puikiai, labai kvepia ir tai visiškai natūralu!!!

Kažkada jau rašiau, kad esu natūralios kosmetikos paieškose. Ajurvedinės priemonės tikrai išskirtinės. Gal reikia kiek priprasti prie visiškai kitoniško natūralaus kvapo, formos...bet juk niekada nerasim nieko geriau kaip natūralumas.
Esu dėkinga MK ir rėmėjams, kurie leido išbandyti šias fantastiškas prirmones. O išbandyti tikrai buvo verta, nes dabar jau žinau,  kad drąsiai pirkčiau tai, į ką anksčiau tikrai retai tepažiūrėdavau :)