ALAVIJAS – natūralumas, slypintis gamtoje

ALAVIJAS – natūralumas, slypintis gamtoje

27. Sep 2011, 00:00

Atkeliavo ruduo. Vis dažniau palyja, pakyla vėjas, rečiau pasirodo saulutė. Permainingas oras – tai stresas mūsų organizmui, nes jis dar nėra pasiruošęs naujiems gamtos pokyčiams.

 

Nenuostabu, kad galite peršalti, atsirasti sloga, gerklės skausmas ar kitų nemalonių simptomų. Jeigu jau susergame, visada norime gydytis natūraliomis priemonės, kurios būtų veiksmingos ir kuo mažiau sukeltų nepageidaujamų poveikių. Gamtoje yra daug natūralių priemonių, tai stebuklingąsis  gamtos augalas, lotyniškai vadinamas Aloe Vera – tikrasis alavijas (arba alijošius).

 

Dėl savo kosmetinių ir gydomųjų savybių tikrasis alijošius (Aloe Vera) buvo vartojamas jau nuo gilios senovės. Pirmosios žinios apie alijošiaus gydomąsias savybes randamos dar senovės tautų – egiptiečių, indų, kinų ir kt. raštuose. Daugiau nei prieš du tūkstantmečius Aleksandro Makedoniečio kariai gydė juo žaizdas, o Kleopatra naudojo kaip grožio eliksyrą.

 

Didysis Antikos filosofas Aristotelis taip pat rekomendavo vartoti alijošių. Praėjusio šimtmečio pradžioje iš naujo atgimė susidomėjimas alijošiaus gydomosiomis ir kosmetinėmis savybėmis, modernioji medicina, išsamiai ištyrusi augalą, negalėjo paneigti senovės raštuose užfiksuotų stebuklingųjų gydomųjų galių, o tik dar labiau praplėtė jų sąrašą.

 

Alijošius pasižymi šiais poveikiais:

• didina bendrąjį tonusą;

• stiprina imunines organizmo funkcijas;

• gerina virškinimą;

• veikia nuskausminamai, malšina sąnarių skausmą;

• išplečia kapiliarus ir pagerina kraujotaką;

• pasižymi uždegimą slopinančiu poveikiu;

• skatina skrandžio opų gijimą;

• gerina virškinimą;

• vartotinas esant virškinamojo trakto sutrikimams;

• padeda išvengti dirgliosios storosios žarnos sindromo;

• tai natūrali dezinfekuojamoji medžiaga.

 

Kaip veikia? Natūralus uždegimą slopinantis ir antibakterinis alavijo poveikis, kartu su jo maitinamaisiais elementais, skatina ląstelių augimą, jų atsinaujinimą. Alavijas naudingas ne tik tiems, kuriuos vargina sveikatos sutrikimai. Alavijas naudingas visiems, nes veikia imuninę organizmo sistemą ir padeda reguliuoti jos veiklą.

 

Mūsų šeimoje aloe vera produkcija naudojama apie pusė metų ir tikrai drąsiai galiu sakyti, kad per tą laiką neteko panaudoti jokių cheminių vaistų, kurių mes griebiamės iš karto. Ir tai tikrai veiksminga. Teko susidurti su žmonėmis, kurie jau buvo kaip sakoma "tunelio gale" ir nebematė vilties gyventi ir tik šie aloe vera produktai padėjo atsitiesti ir vėl kitaip pažvelgti į gyvenimą, nes gydytojai jau buvo "nurašę" juos.

 

Tai žmonės, išsigydę žvynelinę, po sunkių nudegimų, kai ligoninėje nesulaukė pagalbos, su "rože", kai jau koją norėjo nupjauti, su širdies, skrandžio, žarnyroo problemomis ir galėčiau vardinti ir vardinti be gales istorijų, kai ši aloe vera produkcija išgelbėjo žmones ir džiaugiasi gyvenimu, nes jie nenaudoja jokių cheminių vaistų.

 

Nenaudokime jų ir mes, nes tai mūsų organizmą "ėda" ir nuslopina tuo metu iškylusias problemas bei nustumia jas toliau. Mūsų šeimoje aloe vera produkcija - tai tarsi mūsų šeimos gydytojas, pagalbininkas.

 

 

27. Sep 2011, 13:03

o jei kuri norėtų sužinoti daugiau apie aloe vera produkciją kreipkitės į mane, tikrai reikalingos, geros, laiko patikrintos priemonės, kurias verta turėti savo namuose vien tik dėl savų vaikučių saugumo 😉

27. Sep 2011, 00:07

Ačiū už naudingą informaciją 😀 👍 🌷