Antroji Šv. Velykų diena - Rumšiškėse

Antroji Šv. Velykų diena - Rumšiškėse

10. Apr 2012, 09:00

Nors Velykos prasidėjo sniegu, antrąją Velykų dieną oras buvo tiesiog nuostabus, tad šeimos vyrus išleidom į Rumšiškes, linksmai praleisti laiką ir pasidžiaugti geru oru (pasilikau namie su sergančia mažąja).

 

Edvardas grįžo labai patenkintas ir kupinas įspūdžių. Nors dauguma sodybų buvo uždarytos, kelios dirbtuvės visgi veikė, tad labai susidomėjęs žiūrėjo, kaip žiedžiami puodai.

Kokios Vėlykos be apsilankymo pas Vėlykų bobutę, deja, prie jos nenusifotografavo, nes buvo labai daug vaikučių tuo metu. Bet prie jos pagalbininkų triušiukų traukiamo vežimaičio su margučiais visgi įsiamžino.

O užduočių taip pat neaplenkė. Teko rungtis, kas toliau nustums kiaušinį su lazda.

Užrištomis akimis daužė puodynes ir gavo prizą.

Mėtė medinius kiaušinius į pintines.

Buvo ir margučio marginimo rungtis ir dar daug kitų, kuriose sudalyvauti nebespėjo, bet juk svarbiausia gerai praleistas laikas. O Edvardas negali praeiti pro arklius, tad ir šį kartą turėjo džiaugsmo jais pajodinėti.

Ir dar keletas smagių akimirkų iš Rumšiškių.

Sveikinam visus su Šv.Velykomis ir linkim šilto pavasario!

10. Apr 2012, 21:48

Oi kokia smagi antra Velyku diena 👍 👍 👍

10. Apr 2012, 12:11

Smagiai 😀

10. Apr 2012, 09:57

ineta ir Edvardukas nebuvo drasuolis, bet va eme ir isdrasejo 😀 viskam savas laikas, ir db dar buna kad visiskai naujoj aplinkoj dar buna lb kuklus ir baikstus 😀 na pirmasis reportazas, bet atrodo lyg ir nieko 😉

10. Apr 2012, 09:51

tikrai kad saunus!!!!!ir koks drasus Edvardukas,maniskis deja ne toks 😀

10. Apr 2012, 09:36

oi, kaip fainai, kai mano zuikuciai paaugs, tai ir mes ten butinai apsilankysim😀 reportazas tiesiog fantastiskas, matosi, kad buvo lb smagu😉