Apie džiaugsmus :)

Apie džiaugsmus :)

29. Feb 2016, 08:25 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Sveikos, mamos :) 

Kalbėti apie tai kas džiugina yra nepaprastai gera, užtenka apie tai pagalvoti ir jau švyti šypsena veide :) 

Apie džiaugsmą dauguma kalba gana sentimentaliai, ieškodami jo smulkmenose, kasdienybėne, juk kaip sakė Kaliausė "svarbu įžvelgti stebuklą paprastuose dalykuose". Bet jūs man papasakokit, kaip reikia įžvelgti stebuklą visiškai paprastose sąskaitose už šildymą ar elektrą? :D        

Man labiau džiaugsmą kelia bene savaime suprantami dalykai: džiugu, kad esame sveiki. Džiaugiuosi, kad turime namus, kad kas mėnesį mus pasiekia atlygis už darbą. Žinau, žinau, sakysite ne piniguose ir namuose tas džiaugsmas turi būti, bet...pripažinkite, kai galvoje nesisuka problemos - daug smagiau :)

Žinoma mane džiugina ir šeimyna :) Kaip nesidžiaugsi vaiko išmoktais dalykais, jo šypsena, nei iš šio nei iš to padovanotu bučinuku. Kaip nesidžiaugsi ir vyro sėkme?          

Džiaugiuosi aš ne tik savo šeima. Džiaugsmą kelia ir artimųjų bei draugų laimė, nuveikti darbai. Džiugu ir kas dieną matyti vis     pavasarėjančią Lietuvą, išgirsti čiulbant pavasario šauklius :) Džiaugiuosi ir dėl savęs bei kitų žmonių, kurie sugeba ne bumbėti, o pirmiau pagalvoti, kas buvo ir yra gera :)

Aš paprasčiausiai džiaugiuosi, kad gyvenu ir galiu tai patirti :) Džiaugsmas kyla dėl daugelio dalykų, visų neišvardysi, bet svarbu, kad jis yra ir dažniausiai kasdien :)     


Jūsų, Raudonas balionėlis :)