Apie mano šeimą.  Blogerė Milda M.

Apie mano šeimą. Blogerė Milda M.

24. Sep 2017, 20:25 Mil2kas Mil2kas

Sveikos būsimos ir esamos Mamytės !

Kaip smagu ir netikėta, kad tapau rudens blogere. Begalo džiaugiuosi ir noriu padėkoti Mamyčių klubo komandai už tokia suteiktą galimybę. Jau seniai svajojau pabūti blogere ir pasidalinti mintimis, patirtimi kartu su jumis, o svarbiausia draugauti ir bendrauti su Jumis ;) Jau seniai esu Mamyčių klubo gerbėja, dar prieš tampant mama. 

Stengsiuosi rašyti įdomius ir išsamius blogus apie save,  mūsų dienas ir patirtį kartu su sūneliu. Iš anksto atsiprašau už klaidas, minčių kratinį, nes atrodo tiek turiu ką pasakyti. Ilgai galvojau apie blogo pavadinimą ir pasiliksiu prie paprastumo tiesiog: Mildos blogai :)Na ką truputį apie save.

Esu mama Milda, man 23 metai.  Šiuo metu su vyru Tomu auginam sūnelį vardu Jonas 7 mėn. Gimė 2017 Vasario 10d. Esame jau dideli ir labai protingi, su stipriu charatekriu :) Valgo pieno mišinį beveik nuo gimimo. O dabar valgome ir daržoves, mesytę ir vaisius. Naktelę išmiega visą ir ramiai. Jonukas labai mėgsta žiūrėti filmukus, garsiai spygauti, žaisti su mamyte, tėčiu ir seneliais. O labiausiai miegoti rytais tėvelių lovoje. Taip pat žaisti su žaisliukais, bet labai greitai žaisliukai atsibosta. Daugiau mano sūnelio rūtinos ir įdomybių kituose bloguose. 

Taip pat esu 4 kurso studentė. Mokausi neakivaizdžiai KK viešąjį maitinimą. Tad metai laukia įtempti ir aktyvūs. 

Na ką reikia minčių pasilikti ir kitiems blogams, nes galiu išpasakoti viską viename :) 

Iki greito pasimatymo Mamytės, kitame bloge jau šią savaitę ! 

 

 

 

 

Mil2kas Mil2kas 26. Sep 2017, 10:24

Man taip pat malonu su Jumis susipažinti 😉 🌷

Gintarep Gintarep 25. Sep 2017, 08:42

Malonu susipazinti 🌷🌷🌷

kodelcia kodelcia 25. Sep 2017, 00:14

👍🌷

jaldija jaldija 24. Sep 2017, 22:26

Smagu, kad prisijungėt🌷🌷🌷