Apie meilę ir santykius

Apie meilę ir santykius

19. Nov 2013, 12:11 Gerda_M Gerda_M

Ištekėjau gana jauna - mums su vyru buvo 22, abu mokėmės trečiajame kurse. Viskas vyko iš didelės meilės. Tiesa, dabar meilė dar didesnė. Tik kitokia. Visai kitokia.

Jei draugystės pradžioje alpdavome nuo svaigių bučinių, tai dabar šiurpuliukai kūnu nubėga linkint saldžių sapnų vienas kitam. 

Jei anksčiau beprotiškai laukdavau pasimatymų, tai dabar, gyvendama santuokoje, beprotiškai laukiu iš darbo grįžtančio vyro. 

Jei draugystės metais rausdavau nuo pagyrų dėl svaiginančio kvepalų aromato ar dailaus veidelio, tai dabar mane keri vyro komplimentai už gardžią vakarienę ir sutvarkytus namus. 

Jei anksčiau man patikdavo jo bučiniai į nosytę, tai dabar dievinu, kai jis pasilenkęs pabučiuoja mano pūpsintį pilvelį. 

Santuoka viską pakeičia. Ji nušlifuoja kampus, ji priverčia žmogų kitomis spalvomis matyti pasaulį. Santuoka suteikia stabilumo ir patogumo jausmą, kurio ieškome kiekvienas iš mūsų. 

Santuoka ir šeima - kiekvienos moters svajonė ir troškimas. Tik, tiesa, yra labai daug manančių kitaip ir galvojančių, kad darbas ar karjera gali atstoti vyro bučinius ar augančio vaikelio šypsnius. Tik... Tik ar tai tiesa?

19. Nov 2013, 16:45

aš santuokoje gyvenu jau 3metus ,bet mūsų meilė tik stiprėja,niekas nepasikeitė ,esu labai laiminga,labai😀)man šeima yra viskas😀)❤

19. Nov 2013, 15:13

Linkėčiau, kad taip pat galvotų ir kalbėtų po daugelio metų, kai veidus papuoš pirmosios raukšlės ir speigas nubučiuos garbanas 🌷
Pati pažvelgus atgal ir į dabartį, net nepastebėjau, kaip prabėgo septyneri metai kartu . . . O vedėm anksti, bet tiesa sakant,net nepastebėjau kip tie metai praėjo - vadinasi sėdime savo "rogėse".
Džiugu, kai jauni žmonės tiki santuokos galia, kai jiem ta šventė yra ne "iš reikalo", o dėl to, kad TIKRAI yra pasiryžę gyventi kartu iki "grabo lentos", kad santuoka - ne tik dailus fasadas - rūbai, šventė, bet ir pilnas vidus - su tikra, neblėstančia meile, rusenančia aistra, augančia pagarba. Norėtųsi kas mnėsį laikršatyje matyti nuliukus ties statistika - "ištuoką įformino" tiek ir tiek porų . . . Galima daug filosofuoti, realiai kalbėti, dėkui už "truktelėjimą" už liežuvio, daugiau tokių temų 😉

19. Nov 2013, 14:52

Mes su vyru susituokeme labai netiketai,visus nustebinom, bet iš dideles MEILĖS vienas kitam.
Gruodžio 22 diena mum sukanka metai, kai esam laiminga šeima. Mum labai sustiprėjo meilė vienas kitam ir didesne pagarba. Kiekviena diena su didžiule laime laukiu kada vyras griš iš darbo, kai gryšta atrodo saules ryškiau pradeda šviesti... Kaip AŠ jį MYLIU. 😀
Noriu, kad visi patirtu tokia meile kaip aš 😉