Ar esate susidūrusios su įvaikinimo procedūra?

Ar esate susidūrusios su įvaikinimo procedūra?

05. Jan 2012, 09:00

Sveikos visos,

 

Vis dažniau su vyru pamąstome apie dar vieną vaikiuką šeimoje. Kadangi vieną mažylį jau turime (jam 2 metukai), tai apie antrą kūdikėlį negalvojame, nes ką tik gavau naują darbą po motinystės atostogų ir paprasčiausiai norėtųsi įgauti ir darbinės patirties.

 

Kadangi apie gimdymą negalvojame, o meilės, kurią galėtume pasidalinti, turime, vis dažniau svarstome įsivaikinimo klausimą, galvojame apie 4-6 metų vaikiuką.

 

Kadangi kol kas esame tik galvojimo stadijoje, tai dar net ir dėl lyties nesame nusprendę (bet visgi labiau svarstome apie mergaitės įsivaikinimą. 

 

Taigi tiesiog norėjau pasiteirauti, mielosios - kokia Jūsų nuomonė apie įsivaikinimą ir galbūt kuri nors jau esate su tuo susidūrusi?

 

Lina

07. Jan 2012, 03:24

As mastau apie isivaikinima taip pat..,bet tai tik pati pradzia,minciu.Zinau,kad nera ir nebus lengva.Bet troskimas gyvenime visada viduj buvo labai stiprus-viena mazyli pagimdyti paciai,kita isivaikinti.

07. Jan 2012, 03:22

Labai protingai medyte isreiske mintis. 👍

05. Jan 2012, 14:39

Beje, astonja, kodel dometis vaiko tevais? Jei manai, kad reikia, tai tada klausimas ar apskritai reikia isivaikinti. Faktas - sveiki, grazus ir protingi tevai vaiku nepalieka. Tuo mes lietuviai ir skiriames nuo uzsienieciu - mes isivaikindami galvojame apie save (kuo mus tas vaikas dziugins ir darys laimingus), o ne apie vaika (kad svarbiausia suteikti VAIKUI visa ka gali geriausia ir stengtis padaryti ji laimingu)...

05. Jan 2012, 14:36

Labai sveikintinas noras. Yra spec. puslapiu ir jau isivaikinusiu tevu forumu, taigi ten rasi visko - dziaugsmu ir rupesciu su kuriais susiduriama isivaikinus. Be to, manau neisvengiama bus pasiimti ilgas atostogas, gal net ir neapmokamas, nes adaptacinis periodas daznai buna ilgas ir sudetingas. Negalvokit, kad pasiemiau, nuvedziau i darzeli ir viskas ok. Tikrai ne. Mes irgi rimtai svarstome isivaikinimo klausima, taigi, jau turiu surinkusi nemazai info sia tema 😀 Siek tiek zinau ka sakau 😀

05. Jan 2012, 13:37

Istiesu niekad nesidomejau, bet kiek teko girdeti tai labai sudetinga procedura, o kaip isties negaliu pasakyti. Sveikintinas jusu noras, bet as bijociau, kiek aplinkui pavyzdziu kai vaikai ir gerai auklejami ir apsupti meiles, vistiek pasuka biologiniu tevu pedomis, nzn ar cia kraujo sauksmas, ar charakterio savybes paveldetos is biologiniu tevu. Pries isivaikinant manau tikrai pasidomeciau to vaikucio tevais.