Ar jūsų vyrai padeda tvarkytis namuose?

Ar jūsų vyrai padeda tvarkytis namuose?

13. Jul 2013, 00:00 Mamyčių klubas Mamyčių klubas

Lygios lyčių teisės/galimybės ar kiekvienam - savos pareigos?

Vienas vyrų tipas: "Aš žmonai padedu visur ir visame kame - nesunku iššluoti grindis, išplauti indus ar sudėti skalbinius į skalbimo mašiną. Sutuoktiniai turi padėti vienas kitam visada, nėra skirstymų - čia mano pareigos, čia - tavo".

Kitas vyrų tipas: "Na, galiu sudėlioti daiktus, jei reikia. Išplauti indus? Na, galiu, jei reikia, bet ne kasdien. Jau geriau aš uždirbsiu pinigus, o žmona tegu tvarkosi namie, juk ji viską geriau žino, nes aš ne ten ką nors padedu, tuomet jai daugiau būna vargo viską pertvarkyti".

Pasvarstykime, kokie dar yra vyrų tipai šeimose...?

Koks yra Tavo vyras, kiek jis padeda tvarkytis ir šeimininkauti namuose? Ar tik tuomet, kai paprašai, kai esi tikrai labai pavargusi, ar pats visuomet imasi iniciatyvos?

Padiskutuokime.

Elen7 Elen7 15. Jul 2013, 11:01

maniskis jau nuo musu draugystes laiku turejo silpnybe pasisukiot virtuvej, tai esant progai truputeli tuo pasinaudoju, jei turiu kazkokiu susiplanavusi uzsiemimu. Bet siaip, tikrai galiu pasakyt kad einam is vien, taip sakant as jam vinukus palaikau kai reikia, o jis man troskini pamaiso kad neprisviltu 😃

15. Jul 2013, 09:26

mano vyras lb daug dirba ir savaitgaliais ir vakarais ilgiau, o as namie su dukryte, taigi apkraut ji dar buities darbais butu jau man geda.

14. Jul 2013, 19:31

Megstu tvarkytis ir seimynai valgyti gaminti,o tuo metu vyras pabuna su merginomis,jei nebuna darbe. Bet jei paprasyciau beabejo padetu ,del to nesuku galvos,😀~
Vyras valgyti neitin gaminti moka,tik kelis patiekalus,tai jei labai reikia net ir pasisiulo ar svoguna nulupti ar kokia morka 😀

13. Jul 2013, 11:12

as vyra visiskai pasalinau is situ reikalu ir taip pati sau palengvinu buity, nes pvz po jo valgio ruosimo tenka sveisti virtuve, o kai tvarko namus tai paskui nieko nerandu 😃 pas mus seimoj tikrai siuo metu yra darbu pasiskirstymas, vyras dyrba, tvarko masina, pjauna zole ir atlieka visus kitus sunkius darbus, o as sukuosi namuose i😀 ir nesijauciu nuskriausta

13. Jul 2013, 10:51

Mano vyras labai daug dirba, todel stengiuosi neuzkrauti jo buities rupesciais. Dazniausiai namuose tvarkausi as,o jo paprasau paziureti dukrele. Kaip Gintare sake jei as zinau,kad darba atliksiu greiciau tai jo ir atlieku. Yra darbu kuriu vyrui nepatikiu, nes po po to man reikia vistiek eiti pertvarkyti. Vyras susipranta ir pats padeda jei as uzsiimu namu tvarkymusi. Pas mus nera taip,kad tu brangioji tvarkykis,o as sedesiu ir tv ziuresiu. Jei tvarkomes tai abu,jei nesitvarkom tai nei vienas.

Gintarep Gintarep 13. Jul 2013, 10:31

Kaip mums vyrai padeda? tai priklauso nuo musu paciu. Jei as geriau-greiciau moku daryti valgyti, tai as darau, jei vyras moka geriau masinas tvarkyti-tas jas ir tvarko, jei jis zole pjauna, tuomet as galiu sugrebti...juk neversiu vyro daryti to,kas jam sunkiau sekasi, nei man, ar man sunku islyginti marskinius, jei as moku tai daryti geriau ir greiciau? o vyras tuo metu pataisys koki nors vaiko suluzusi zaisla, ar sustreikavusi kompiuteri???