Aš. Kas aš? Kur aš? :)

Aš. Kas aš? Kur aš? :)

17. Feb 2016, 17:14 lina_baj lina_baj
 Ne, aš nesu pasimetusi :) Tiesiog prisistatymai man sunkiausios užduotys...
Kai pagalvoji, vienaip būčiau pristačiusi save, kai buvo 18, kitaip kai - 25, o dabar - vėl kitaip. Bet visur būčiau aš - klystanti, bandanti, besimokanti, norinti, mylinti, besikeičianti.
Aš - moteris, žmona, mama, dukra, sesuo, draugė, kaimynė, bendradarbė, pažįstama, nepažįstamoji.
O šiaip aš paprasta, mėgstanti šokti, muziką, teatrą, keliones ir skanų maistą.
Man būtina bendrauti. Jei esu vaiko auginimo atostogose, turiu rasti bendraminčių. Kitaip - tai būsiu ne aš. Žinoma, vienuma būtina. Bet aš ja mėgstu pasimėgauti vakare su knyga ir mėtų arbata.
Kažkiek esu idealistė. Jei kažką darau, stengiuosi iki galo - aiškinuosi, bandau, klystu, darau, kartoju. Vaikai ir gyvenimo patirtis šioje vietoje mane jau kažkiek išmokė pristabdyti. Noriu paskaityti - grindis paliksiu plauti rytojui. Bet daugumoj atvejų nemėgstu atidėti darbų rytojui. Tuo pačiu nemėgstu vėluoti ir vėluojančiųjų. Nieko negaliu pakeisti :)
Dievinu geras knygas. Dvi per dieną? Jokių problemų. Jei "neužkabina" - nebeskaitau toliau.
Nesu visai patenkinta savimi. Galėčiau daugiau sportuoti, mažiau valgyti, daugiau pažaisti ir pabendrauti su vaikais ar vyru. Kartais tikrai kyla noras užrakinti šaldytuvą, išmesti telefoną, uždengti knygas ir praleisti dieną be visų šių priedų. Kartais taip ir darau. 
Mano svajonė - sveika šeima ir artimieji. Taip pat, kad visada turėčiau kažkokį tikslą priešakyje - ar tai būtų gimtadienio organizavimas, ar darbinis projektas, ar tik projektas "nupirkti vyrui įdomias kojines". 
Ne viską mėgstu planuoti, tad mane itin prajuokinantis klausimas per darbo pokalbius - papasakoti savo 5- mečio ir 10- mečio planus. Tokių aš neturiu, nekuriu, nes žinau, kad viskas pasisuka taip, kaip reikia. Ne visada man, tau ar jam. 

🌷🌷🌷

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 22. Feb 2016, 09:55

Super!😀

lina_baj lina_baj 21. Feb 2016, 22:21

🌷😉

lina_baj lina_baj 21. Feb 2016, 10:19 Loreta_K

🌷🌷🌷

Loreta_K Loreta_K 21. Feb 2016, 00:31

Šaunu 😉🌷 Pabaiga ir mane pralinksmino 😃