AŠ tokia, bet ir kitokia...VISOKIA..Pazinti mane sunku..

AŠ tokia, bet ir kitokia...VISOKIA..Pazinti mane sunku..

01. Mar 2014, 18:02 ODISEJAaa ODISEJAaa

MERGELE tai,, AŠ“

 

Tai vienintelis "moteriškas" Zodiako ženklas. Galima įsivaizduoti kūrybingą, subtilią ir žavingą merginą arba inteligentišką, tačiau pedantišką ir emociškai šaltą vyresnę moterį. Tiesą sakant, pastarasis variantas pasitaiko kur kas dažniau.

Mergelė kukli, patikima, praktiška, inteligentiška, itin aštraus proto, ironiška ir žavi. Mergelės ženklo žmonės turi stipriai išvystytą analitinį mąstymą, gerą atmintį, iškalbą, mėgsta tvarką ir visur siekia kuo didesnio tobulumo.

Jų intelektas ir dėmesys detalėms leidžia pastebėti visus kitų žmogiškuosius trūkumus. Dažniausiai jie nesusilaiko to neišsakę. Mergelės kritika dažniausiai teisinga, tačiau ji žeidžia labai giliai. Savo atžvilgiu kritikos paprastai nenori girdėti, bet pačios sau yra ne mažiau reiklios ir griežtos nei kitiems.

Mergelės yra labai patikimi, darbštūs, stropūs ir atsakingi žmonės. Galima sakyti, kad darbas yra Mergelės antroji religija. Jų ambicijos verčia juos siekti aukštumų profesinėje srityje. Mergelės lengvai analizuoja sudėtingiausias problemas ir pastebi visas menkiausias smulkmenas, tačiau gali pražiopsoti "didįjį paveikslą". Dėl šių savybių ir dėl to, jog nemėgsta imtis atsakomybės, jeigu tai nėra būtina, Mergelės yra puikūs darbų vykdytojai. Jie labai praktiški ir visada turi sukaupę atsargų juodai dienai.

Paprastai Mergelės labai rūpinasi savo sveikata. Prisižiūri, gerai maitinasi ir sportuoja. Nepasitikėdamos savimi ir kitais, dažnai užgniaužia savo jausmus. Jeigu Mergelė susirgo, tai įvyko ne dėl mikrobų, o dėl nuovargio ir streso pertekliaus. Jos yra neramios, nuolat dėl visko ir visų jaudinasi, dažnai tai baigiasi virškinamojo trakto sutrikimais ir opomis.

Profesija

Mergelės ypač skrupulingai renkasi darbo sritį, noriai gilina turimas žinias, skiria darbui savo visą energiją. Nemėgsta rizikos, darydamos sprendimus apsvarsto visus „už“ ir „prieš“. Jų dvasiai artimiausios sritys – medicina, farmakologija, chemija. Taip pat noriai renkasi grožio paslaugų sferą, klientų aptarnavimą, prekybą, mokslinius tyrinėjimus, gali tapti puikiais amatininkais.

Prastais jausis dirbdamos permainingą, didelio tempo ir tik paviršutinio dėmesio reikalaujantį darbą.

Stilius

Mergelių spintoje – pedantiška tvarka. Jos skrupulingos, praktiškos ir labai išrankios, daug dėmesio skiria menkiausioms smulkmenoms. Dažniausiai renkasi klasikinį stilių, rūbus dėvi ilgai, rūpestingai prižiūri, derina vieną su kitu. Šiek tiek nuobodų ir monotonišką stilių efektingai pabrėžia taikliai parinkti aksesuarai, bet... ne kiekviena Mergelė juos geba prisitaikyti, nes vadovaujasi principu: geriau per mažai, nei per daug.

Dovanos

Viskas, kas subtilu ir ką galite nupirkti dailės salone, taip pat knygos (ypatingai poezija), tautodailės dirbiniai, mielos interjero smulkmenos, muzikos įrašai, kokia nors vienetinė vertybė, kuria būtų galima pasipuikuoti prieš kitus.

Bendravimas

Mergelės jaunatvišką išvaizdą bei gyvumą išsaugo visą gyvenimą. Bendraudama su žmonėmis Mergelė yra santūri, patikima, nuoširdi, rūpestinga ir švelni, tiek vyrai, tiek moterys yra ganėtinai plepūs. Ji vertina kitų žmonių išsilavinimą ir protą ir visada yra pasirengusi padėti, jei kitą ištiko bėda.

 20140301175953-96521.jpg

AUŠRA(mano vardas)

Vardo reikšmė: Aušra iš liet. aušra – laikas, kuomet pradeda švisti.

 

Pagal pirmą vardo raidę: A – simbolizuoja pradžią, norą kažką pradėti ir įgyvendinti. Taip pat dvasinio bei fizinio komforto troškimą. Esate ambicinga ir nepriklausoma, turite stiprią valią. Jus ne taip paprasta paveikti; esate tiesmuka, ir pasitikite savimi. Norėtumėte ką nors prižiūrėti. Esate stipri, ryžtinga, jums būdingas tikslingumas. Tuo pat metu galite būti užsispyrusi ir savavališka. Turite vystyti savo lankstumą. Įsiklausykite į aplinkinių nuomonę.

 

TURBUT STAI TOKIA IR TURECIAU BUTI, GALBUT IR ESU TIK NEVISI TA MATO:), NES AS KITOKIA.............

O jums ar tinka jusu apibudinimai pagal horoskopa ir vardo reiksme????????? :)

 

rugpjutis rugpjutis 01. Mar 2014, 19:38

😉😉😉kazkiek yra tiesos apie mergeles,nes as pati mergele kaip mano vyr sako kad as begalo plepi tai manau yra kazkiek tiesos😃