Aš turbūt ne iš Veneros...

Aš turbūt ne iš Veneros...

20. Feb 2015, 22:28

Metų moteris!!!!....

Vau!! Skamba labai iškilmingai :) Mano kuklia nuomone, reiktų nuveikti kažką baisiai prasmingo, kad nusipelnyt tokio titulo :) Bet čia juk Mamyčių klubo Metų moteris, o ja, manau esame visos.. kasdien po penkioliką kartų :)

Labai mėgstu mamyčių klubo iššūkius, kurie tęsiasi tam tikrą laiką ir reikalauja tam tikrų užduočių įvykdymo. Tai ir kasdienybę paįvairina ir dažnai priverčia pasitempti daugelyje sričių.

Pirma užduotis nuskambėjo labai viliojančiai.. ”valanda sau”.. TIK sau..  Iškart galvoje pradėjo smagračiai suktis “ką aš čia nuveikčiau tokio.. tik AŠ.. VIENA pati”.. Natūraliai mintyse iškilo vaizdai su pilna putų vonia.. veido kauke, pilingais, kirpyklom, manikiūrais, pedikiūrais.. Hm.. bet kažkaip nesuplazdėjo joks drugelis pilve iš malonumo nuo šių minčių. Velnias.. tai, kad aš visai nemėgtu šių visų dalykų! :D Nesupraskit neteisingai – gražiai atrodyti aš mėgstu.. oooi kaip mėgstu, bet visi tie gulinėjimai vonioj (“ale” su savo mintimis) ar veido tepliojimas žalia, balta, ruda mase, man kažkaip labiau asocijuojasi su darbu :D Vonioj gulėt tiesiog nemėgstu. Man pradeda trūkti oro nuo karšto vandens, o šaltam gulėt anoks čia malonumas. Veido procedūras dievinu jei tai MAN KAŽKAS daro :D Kai mano "darbas" yra tik gulėti, klausytis kokios relaksacinės muzikos ir mėgautis visais tais patepimais, pašveitimais, pamasažavimais ir t.t. Na, aš turbūt ne iš Veneros kaip visos moterys, o iš kokios nors.. hm.. Andromedos galaktikos? :D

Taigi, turiu aš vieną tokią “veiklą”, kuri man teikia labai didelį malonumą. Šia veikla “užsiimu” vidutiniškai kartą į mėnesį. Problema tame (jeigu tai galima vadinti “problema”), kad aš nemėgstu būti viena :) Na, negaliu sakyt, kad visai nemėgstu – to turbūt visiem reikia, bet man to “vienišumo” laiko reikia labai nedaug. Paprastai aš jo turiu kasdien, po kokį pusvalanduką, kai visa šeimyna suminga, o aš.. tiesiog.. pavakaroju prie televizoriaus, kompiuterio ar mezginio. Man tiek pakanka, kad pasikrautų “baterijos” :)

Mano didžioji smagioji veikla, kuria aš besąlygiškai mėgaujuosi, tai mano susitikimai su brangia vaikystės drauge :) Jau seniai įsivedėm tokią kaip ir “tradiciją” kartas nuo karto susitikti kavinėje.. vakare.. prie vyno taurės ar alaus bokalo. Vakaro temoms tabu nėra: nuo to ką gaminome pietums ar kaip serga (arba nebeserga) vaikai iki to kokie vyrai kiaulės ir kaip nėra ką apsirengt :) Taip pliurptume iki ryto jei tik kas leistų :)

Šią savaitę kaip tik buvome susitikusios. Išbandėme naują barą Klaipėdoje, paskanavome skanutėlio šaltutėlio alučio ir grįžome namo pasikrovusios geros energijos, su plačia šypsena veide (na bent jau aš..  bet manyčiau mano miela draugė taip pat :) )

Straipsnio pradžioje minėjau, kad įvairias grąžinimosi (sveikatinimosi) procedūras mėgstu tik tada kai man nereikia nieko daryti  :D :D Visai neseniai mano jaunėlis broliukas pristatė savo merginą. Pasirodo ji kosmetologė!! Wohoooo! Kas nesidžiaugtų broliene kosmetologe? Taigi.. tam taram!! Šiandien 1,5 val mėgavausi puikiomis veido procedūromis, masažu, kauke ir dar visokiais “pribumbasais”, kurių nei pavadinimo nebepamenu :) Ačiū Eglute, buvo nuostabu!!!

Va koks "relaksas" manęs laukė tik įžengus į grožio oazę:

20150220222415-65976.jpg

Grįžusi „apšviečiau“ vyrą, kad būtinai tai pakartosiu.. bent kartą per mėnesį :P

Smagu turėti laiko SAU. Nesvarbu ar tas laikas praleistas relaksuojant vonioje, ar kosmetologės kabinete ar su brangiausia drauge prie vyno (alaus, kavos) taurės, svarbu, kad tau būtų GERA.. Gera sielai ir kūnui..

Mylėkime save, mielos Moterys!! :)

Gintarep Gintarep 21. Feb 2015, 15:25

Puiku 🌷🌷🌷🌷🌷🌷

21. Feb 2015, 14:38 Mutter

Aha tikrai 😃 Reikia kooperuotis ir rašyti vieną grandiozinį straipsnį 😃

21. Feb 2015, 14:38 Krisliukas

Oi merginos baikit, net nepatogu paliko ☺☺☺

jaldija jaldija 21. Feb 2015, 14:21

Nuostabus straipsniukas 👍🌷🌷🌷

21. Feb 2015, 13:57

Ne tik šauniai parašyta, bet ir laikas nerealiai praleistas! Norėčiau būti tavo draugės vietoj 😉
Iš teksto dar kartą supratau, kad esam kažkuo panašios. Pasirodo ir aš kažką panašaus parašiau... Čia mums taip gaunasi: kuri pirma įkels 😀 Pamenu jau ne kartą panašiai esam parašę 😃

Krisliukas Krisliukas 21. Feb 2015, 10:47

suuuuper.. geras pasirinkimas brolio 😉
o šiaip aš irgi ne iš Veneros, nemėgstu gulėti vonioj nors tu ką 😃
perskaičiau tavo tekstuką ir pagalvojau,kad man nebeverta dalyvaut..tave irgi skirčiau laimėtoja 🌷

motinysteveza motinysteveza 21. Feb 2015, 10:00

jumoro jausmas tikriausiai labiausiai sužavėjo 😀 MK metų moteriai labai tinkantis 😀
ir požiūris labai panašus, bet taip perteikti tikrai nemokėčiau 😀

21. Feb 2015, 09:40 motinysteveza

Čia dėl to, kad aš ne iš Veneros? 😃 😃 😃 Ačiū už įvertinimą ☺🌷

motinysteveza motinysteveza 21. Feb 2015, 09:24

lai kitos neįsižeidžia, aš jau po šio straipsniuko tave rinkčiau MK moterimi 😀))
taip skaniai su plačia šypsena perskaičiau 👍

20. Feb 2015, 23:20

Goda, nevaryk dievo į medį 😃 Mes turbūt visos atiduotume savo tas valandėlės, kad galėtume apsikeist su tavim vietom.. jūra.. saulė.. šiluma.. O tau va, grįš vyras ir atsigriebsi su kaupu 😀
P.S. Tikrai.. aš irgi galvoju.. ir kaip čia ji taip protingai pasirinko... 😃 😃 😃

Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt 20. Feb 2015, 23:12

man dabar apie laiką sau tik pasvajoti, tai aš bent perskaičius tavo tekstą pasikroviau geros energijos ir įkvėpimo 😀 Ir kokia gera ta brolio draugė, labai tinkamai sesutės atžvilgiu pasirinko 😃 (suprantu, kad ne tik dėl to, aišku...😛 )