ATEITIES SVAJONĖS...

ATEITIES SVAJONĖS...

03. Sep 2014, 02:13 jaldija jaldija

Po 10 metų su vyru jau būsime atšventę savo 25 – ąsias vestuvių metines, sidabrines vestuves. Pasvajosiu ta proga gauti dar vieną širdelę nuo žmogaus, su kuriuo tiek metų žengiau koja kojon. Nors tai sidabrinės vestuvės, bet svajosiu apie dirbinį iš baltojo aukso.
Jau ir dabar ne itin mėgstu puoštis, tai po 10 metų ko gero, dar rečiau išsitrauksiu papuošalus.
Bet jei užsimerkiu, ir leidžiu vaizduotei piešti mane, tai vis tiek pagrinde regiu pasipuošusią  kaklo papuošalais.
Tai mėgstamiausi mano papuošaliukai. Šiuo metu jie pas mane kuklūs, na o svajonių ateityje jie bus stambesni masyvesni, kaip ir dera brandaus amžiaus moteriai. Ir vis tiek tik auksiniai.
Man patrauklūs papuošalai su  vardais. Mano vardas ilgas, tad tikriausiai žiūrėtųsi nekaip, todėl tiek to, nesvajosiu apie tokį. O be to, manyčiau, kad tokie  tinka tik jaunoms.
Bet leisiu sau svajoti  apie vėrinuką, grandinėlę kuri man sietųsi su pačiais brangiausiais žmogeliukais: mano vaikas. Po dešimtmečio mano glėbys bus tuščias, vaikai bus išskridę iš jo. O širdis visada bus su jais,trokš laikyti juos glėbyje. Todėl ir svajoju   nešioti tokį papuošalą, kuris kiekvieną akimirką primintų man juos., kurį nešiodama jausčiau savo vaikų apkabinimą, jų artumą.
Su savo didžiuoju pagalbininku Airidu sukūrėm svajonių papuošalą mamai. Grandinėlės galuose puikuosis pirmosios mano vaikų vardų raidės  A ir E. Milijonus kartų ištarti  brangūs vardai Airidas ir Edvinas.. Sudėsiu į šią grandinėlę daugybę prisiminimų, daugybę brangių akimirkų. Ir vien palietus tas raideles jie tarsi gyvi iškils mano atmintyje.
20140903020906-20353.jpg

20140903020917-14841.jpg

Airidas primygtinai siūlė, kad reikia visos šeimos raidelių. Gal jis ir teisus, galiu svajosti ir  apie tokį :-)
20140903020958-44160.jpg 

Norėčiau nesenti, nesikeisti, išlikti tokia kokia esu. Bet , kad ir kaip svajočiau,  tokios svajonės neišsipildys. Teks keistis. Todėl regiu save visiškai trumpais šviesiais plaukais.Kodėl šviesiais? Ogi praktiškai galvojant, gal  jie padės geriau užmaskuoti žilus plaukus, kurių po dešimtmečio tikrai neišvengsiu.
O kokių savybių man trūksta? Gal pasitikėjimo savimi. Nesakau to garsiai, juk vaikuose ugdau šitą bruožą. Tad tyliai įausiu  savo svajones, į gradinėlių žiedelius. Ir suteiks man šis svajonių papuošalas ryžto ir pasitikėjimo sutikti rytojų, sulaukti dar ne vieno dešimtmečio.

 

Gintarep Gintarep 03. Sep 2014, 19:13

nerealu 😀❤👍🌷