Atsinaujinęs projektas "Iššūkiai mamai" prasideda!

14. Apr 2015, 10:00 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Kiekviena esanti "Mamyčių klube" yra šiek tiek kitokia mama nei daugelis - jai rūpi kokia ji yra mama, ieško būdų ir patarimų, kaip būti geresne, kaip auginti vaikus, rūpintis namais ir pačiai nepamiršti jog yra ne tik mama, bet ir moteris. 

Artėjančios Motinos dienos proga "Mamyčių klubas" skelbia atsinaujinusį projektą "Iššūkiai mamai", kuriame šįkart tobulinsime būtent mūsų mamiškas savybes, tobulinsime savo bendravimo su vaikais įgūdžius, išmoksime naujų būdų, kaip tramdyti tiek savo, tiek vaikučių pyktį ir tapsite bent truputėlį geresnėmis mamomis. 

Užduotis ir patarimus mums duos - "Psichologijos namai" www.psichologijosnamai.lt psichologė Dorota Oleškevič. 

20150414082306-99940.jpg

Projektas truks tris savaites - kiekvienos jų pradžioje paskelbsime užduotį, kurią turėsite įvykdyti per artimiausias dienas ir vėliau pasidalinti atsiliepimu. 

Kviečiame apačioje užpildyti registracijos formą, toms, kurios prisijungia prie projekto ir nori gauti pranešimus el.paštu apie naują užduotį!

Tiesa, koks projektas be dovanų! Trims aktyviausioms, labiausiai besistengusioms, originaliausioms įteiksime "Mamyčių klubo" padėkos dovanas! Kokias? Tebūnie staigmena!

Netrukus - pirmoji užduotis :)