Atvelykio šventė - Lietuvos sporto muziejuje

Atvelykio šventė - Lietuvos sporto muziejuje

15. Apr 2012, 00:00 tifer tifer

Šeštadienį turėjome galimybę dalyvauti RG vaikų labdaros ir paramos fondo organizuojamoje Atvelykio šventėje, Lietuvos sporto muziejuje.

Iš pradžių muziejaus direktorius pakvietė pažiūrėti filmukų apie Lietuvos sporto istoriją, taip pat apie lietuviško cirko istoriją, nes šis muziejus yra ne tik sporto, bet ir cirko.

 

Paskui su vaikais ėjome apžiūrėti muziejaus eksponatų

Tai įvairūs garsių Lietuvos sportininkų apdovanojimai, medaliai, taurės. Taip pat įvairių rūšių sportinė atributika, sporto inventorius

 

Po to ėjome į kitas patalpas apžiūrėti cirko eksponatų

Tada vaikus RG paramos fondo savanoriai pasikvietė į kiemelį, kur pūtė muilo burbulus. Ne bet kokius burbulus, o didelius. Visi vaikai patys galėjo pabandyti paleisti didelį muilo burbulą.

Po to vėl visi užlipome stačiais laiptais į palėpę, kur iš pradžių gėrėme karštą arbatą. Kadangi šildymas jau išjungtas, tose patalpose šalta

Tada vaikai žaidė įvairius žaidimus, estafetes - šokinėjo su maišais, traukė virvę. Na ir galiausiai laukė margučių ridenimo rungtynės, kuriose buvo galima laimėti daug prizų - krepšinio kamuolių, skėčių, šratinukų, saldainių, kuprinių. Pralaimėjusiųjų nebuvo.

 

Rokas su laimėtu kamuoliu

Šventės pabaigoje valgėme didelį tortą. Taigi labai linksmai praleidome laiką ir laimingi su dovanomis grįžome namo.

 

Ačiū Jurgitai už smagų Atvelykio reportažą.

 


 

15. Apr 2012, 17:44

tikrai smagu matosi buvo!!!!!

15. Apr 2012, 16:41

Smagu, kad turitę tokių galimybių, o vaikai kaip gražiai arbatą geria 😍