Augustinas sako AČIŪ Mamyčių klubui!

Augustinas sako AČIŪ Mamyčių klubui!

29. Nov 2016, 09:51 Loreta_K Loreta_K

Sveiki,

Norime padėkoti Mamyčių klubui ir vikrem.lv  už nuostabią dovaną anklodėlę - pleduką su technologija OUTLAST.

Jei nežinote - technologija OUTLAST naudojama kosmonautų kostiumų, profesionalių drabužių ir avalynės gamyboje. OUTLAST - tai ypatinga technologija, pasižyminti termoreguliacine funkcija. Protingos OUTLAST molekulės šildo mažylį iki optimalios temperatūros, kaupiant perteklinę šilumą, kuri esant poreikiui bus panaudota.

Pažiūrėjus jų internetiniame puslapyje labai gausu įvairių anklodėlių su įvairiais labai žaismingais paveikslėliais, tad pasirinkti tikrai yra iš ko, gaminiai atrodo pagaminti labai kokybiški, ir yra tikrai jaukūs ir mieli, tad manau, drąsiai dovanočiau tokį gaminį savo besilaukiančiai draugei ar giminaitei, taip pat manau tai galėtų būti puiki dovana naujagimio lankynų metu ar šv. Kalėdų proga.

Mano Augustinui šis pledukas labai patinka. Jis beveik kiekvieną rytą arba vakarą nusineša jį pas brolį į lovą, kartu su savo mylimais žaislais, paguldo juos ir užkloja žaisliukus, kad šie nesušaltų.

20161129093125-67178.jpg

Arba tiesiog pats patogiai įsitaiso, kur ant sofos ar brolio lovoje ir juo užsikloja. (Ši anklodėlė jam patinka, dažnai ją pasiima ir nusineša ten kur nori ). Po truputį bandome suskaičiuoti paukštelius, bet kažkaip vis pametame skaičių .. Dar jam labai patinka spaudyti tuos "rutuliukus" ir stebėti, kaip jie vėl iškyla ... ;) Visai smagus užsiėmimas.

20161129093432-98305.jpg

Kartu su Augustinu sakom didelį AČIŪ!

Linkėjimai,

Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis 29. Nov 2016, 19:38

Kaip smagu, tikrai šaunus pledukas! 😀