AVENT elektrinis pientraukis - geresnio ir neįsivaizduoju

AVENT elektrinis pientraukis - geresnio ir neįsivaizduoju

24. Nov 2017, 12:25 kodelcia kodelcia

Sveikos mielosios, 

Šįkart noriu pasidalinti išties džiugiu atradimu - Avent elektriniu pientraukiu.

Kadangi auginu ir pati matinu penkių mėnesių sūnelį, MK ir jų rėmėjai suteikė galimybę išbandyti naują, iki šiol neturėtą ir nebandytą gaminį. Ačiū už tai!

Pradėkim nuo to, jog mano draugystė su pientraukiu prasidėjo prieš daugiau nei šešerius metus. Gimus pirmagimiui dėl tam tikrų aplinkybių sūnų iki metų visą laiką maitinau savo pienu, bet tik kaskart jį nusitraukdama. Antrasis krūties taip pat neišmoko žįsti, tad vėlei teko vargti beveik iki metų. Mišinėlių duot nenorėjau tikėdama, kad mamos pienas sveikiau, tad tikrąja ta žodžio prasme vargau Tomme Tippee rankiniu pientraukiu. Ir dabar pamenu, kaip pavargdavo ranka betraukiant kas dvi tris valandas. Bet ko nepadarysi dėl vaikelio gerovės? Ech, kodėl tiomet nepagalvojau apie elektrinį pientraukį? :)

O štai trečiasis sūnus be vargo pats išmoko žįsti ir tuo labai džiaugiuosi. Bet kartais būna tokių dienų, kai reikia arba norisi mažiuką palikti su močiute, tad ir čia neišsiverčiam be pientraukio. Dabar šiuo klaudimu geriausias  draugas bus Avent elektrinis pientraukis.

Pakuotėje yra viskas, kas reikalinga: pientraukis, buteliukas, atsarginė dalis.

20171124102619-37037.jpg

Prietaiso paruošimas naudojimui visai nesudėtingas. Juolab, kad yra pridėta išsami naudojimo instrukcija.

Elektrinis Avent pientraukis turi tris traukimo intensyvumo funkcijas, kas yra labai gerai ir leidžia kiekvienai mamai individualiai pasirinkti pieno traukimo greitį. Vos įjungus įsijungia ir stimuliavimo funkcija. Turiu pripažinti, jog man šis aparačiukas išties patiko, nes savo darbą atlieka neskausmingai, be jokio diskomforto ir vargo  :) 

Iškart galiu pagirti kūrėjus dėl gražaus, maloniai nuteikinčio dizaino: švelni pastelinė elektinės dalies spalva, gėlytes primenančios kai kurios kitos pientraukio dalys. 

Beje, išplauti jį taip pat labai patogu. Su tuo ką esu turėjus prieš kelerius metus, čia nustebino, jog pats korpusas turi platesnes landas, tad išplauti ir išvalyti lengva nesibaiminant, kad liks kur neprieinamo pieno likučių. 

20171124115154-51466.jpg

Net ir buteliuko čiulptukas su anticolic sistema. Yra dangtelis pieno laikymui šaldytuve. 

20171124115604-49676.jpg

Beje, šį Avent pientraukį galima naudoti net nesant šalia elektros šaltinio. Tiesiog reikia įsidėti 4 AA baterijas ir gali sėkmingai naudotis gamtoje ar vasarnamyje. Su baterijomis, kaip rašoma instrukcijoje, galima naudoti iki 3 val. 

Baigdama galiu daryti tokias pastabas apie Avent elektrinį pientraukį:

* patogu ir efektyvu naudoti;

* lengva plauti, prižiūrėti;

* patrauklus dizainas;

* pagalvota ir apie mamą, ir apie kūdikį.

  

Vienintelis minusiukas - norėtųsi, kad prie papildomų priedų būtų ir atsarginė baltoji dalis (nors ji atrodo storesnė ir tvirtesnė nei mano turėtų pientraukių, bet iš patirties žinau, jog dažnai naudojant minėta dalis dėvisi greičiausiai). 

Tikrai rekomenduoju šį Avent prietaisą!