AVENT - šiuolaikiniams kūdikiams

AVENT - šiuolaikiniams kūdikiams

23. Oct 2018, 14:31 Raudona braškė Raudona braškė

Nors mažoji mano Paulina užtikrintai kopia dar tik į 3-ąjį savo gyvenimo mėnesį, tačiau itin sparčiai ir aktyviai bando atrasti savo rankytes. Tad šį kartą abi išbandysime Philips AVENT buteliuką-gertuvę.
Na apie išskirtinį AVENT gaminių stilių nė kalbėti neverta. Kaip visad - preciziška, subtilu ir labai dailu. Buteliuko-gertuvės įpakavimas toks, kad vienu judesiu buteliuką gražiai išlaisvinau iš jo, jokių plėšymų, drąskymų ar įpakavimo skiaučių namuose. Ant įpakavimo visa reikalinga informacija: rekomenduojamas amžius, talpa, aprašymas ir t.t.
20181023141153-86548.jpg

Buteliukas išties gan lengvas, nors vistiek labai abejojau ar mano mažylei jį pavyks savarankiškai išlaikyti. Kažin ko nesitikėjau,nes iki buteliuko mums dar reikia priaugti. rankenėlės minkštos, gan lanksčios ir neslidžios. Itin patogu rankenėlę suimti dviem pirštais suaugusiojo rankoms, o kaip vėliau pasirodė ir mažosios rankelės labai lengvai rankenėles suima.
20181023141512-46447.jpg
Džiugu,kad buteliukas-gertuvė turi nuo pilvo dieglių apsaugančią sistemą, o žindukas minkštas ir lankstus. Mažai burnytei lengvai įveikiamas.
20181023141845-28924.jpg

Buteliukas-gertuvė lengvai ir tikrai sandariai užsisuka.Jokio prabėgimo,jokio lašėjimo. Dangtelyje lengvas įlinkimas leidžia itin lengvai, net su viena ranka tuo pačiu laikant buteluką, nuimti dangtelį. O turint kūdikį juk visos mamos išmoksta visus darbus nudirbti viena ranka ;)
Na ir finalui, mano mažosios damos bandymai. Buvau minėjusi, kad mažoji jau nuo pirmų dienų gan laisvai valdo savo rankytes ir suspaustų kumštukų etapas kažkur dingęs :D Valgant iš buteliuko, mergaičiukė tarsi ieškodavo kur įsikibti, tad man tenka rankos kuria laikau buteliuką pirštais padaryti peace ženklą ir ji rankytėm įsikimba į pirštus.
20181023142407-86917.jpg

Nors dar visai nedidukė, buteliuko-gertuvės laikymas jai nesukėlė didelių problemų. Tiesa, surasti rankenėles aišku reikėjo mano pagalbos, bet į jas įsikibusi, dideliam mano nustebimui, burnyte ėmė ieškoti žinduko, o jį radusi mėgino gerti. Padėjus buteliuką šiek tiek kilstelti, kad iš jo tekėtų vandenukas, Paulina kuo puikiausiai iš gertuvės gėrė pati. PATI!!!3 mėnesių pilnai neturintis kūdikis. Tad drąsiai galiu pasakyti, kad ši gertuvė man kažkoks stebuklingas atradimas. Tikiu, kad jos dėka 'neužmesime' Paulinos noro ir bandymo būti savarankiškai nuo pirmųjų mėnesių. O buteliukas-gertuvė ir ateityje bus mums itin naudingas pagalbininkas. Ypač dėl to, kad rankenėles su žinduku galima prisukti prie kitų AVENT firmos buteliukų.
Ačiū AVENT ir Mamyčių klubui už nuostabių atradimų galimybes. Augam ir tobulėjam kartu :)