Aviliuko blogas: Paroda "Vaikų šalis"

Aviliuko blogas: Paroda "Vaikų šalis"

10. Nov 2015, 16:46

Sekmadienį nusprendėme  su šeima leistis kelionei po parodą „Vaikų šalis“. Nebuvome buvę, o buvo įdomu pasižiūrėti naująsias technologijos vaikų kambario interjerui, madingus rūbelius vaikams ar dar to, ko nežinojome ir nematėme. To ir tikėjomės.  Bet.. mums paroda atrodė neįspūdinga, nuolat „brukiami“ lankstinukai irgi nedarė įspūdžio.

Praeinant po vaikų kirpyklos stendą, pribėjusi mergaitė man duoda lankstinuką...Come on?! Mums dar toli iki kirpyklų ( tai ji galėjo lengvai pastebėti, žvilgterėjusi į vežimą).Gerai, gal ateičiai. O kai už metų keliausime į kirpyklą aš TIKRAI išsitrauksiu skrajutę su jų kontaktais. Ar jie įžvelgia tame logikos?!

Jeigu laukčiausi dar vienos  atžalos, išvis nebūčiau ką turėjusi ką veikti parodoje. Vienas stendas su vežimukų pasiūla, vienas stendas su lovytėm.

 

Visumoje man pasirodė, kad vaikštau po mugę. Pirk pirk pirk. Visi siūlo, o kainos „kandžiojasi“. Nors, verta paminėti, kad „Marmaliuzi“ košės buvo pigiau , nei prekybos centruose. Ką apie kitas produkcijas  negaliu pasakyti. Tai jų nusipirkome nemažai. Tai ir buvo vienintelis mūsų pirkinys.

Įspūdį paliko ne tik man , bet ir Adelei tai baseinas, pilnas kamštelių. Puiki idėja ir atrakcija vaikams. Jų ten žaidė daug, o Adelė tiesiog lipte lipo iš vežimo norėdama sudalyvauti žaidime.

Dabar mes namuose renkame kamštelius, juos panaudosime įvairiems žaidimams. Adelei patiko juos liesti, jų buvo daug ir jie buvo spalvoti.

Planuoju pagaminti ilgus karolius iš kamštelių.

 

Kurios buvote parodoje, gal atradote kažką to,, ko aš nepastebėjau. Ar eičiau antrą kartą? Žinoma, visgi radau idėja. O net ir viena idėja yra idėja. 

Egelė Egelė 10. Nov 2015, 21:10

mano nuomonė kaip jūsų 😀 mes buvom šešt. džiaugiuosi, kad buvau laimėjusi kvietimus, už įėjimą nereikėjo mokėti, taip pat prisipirkom marmaliūzių 😀 nes buvo kur kas pigiau nei prekybos vietose...dar vienas pliusas tai seminarai, buvo verta paklausyti... taip pat dantukų klubas patiko, maloni mergina pažiūrėjo dantukus, pamokė valyti du turimus, padovanojo dantų šepetėlį...o visą kitą paprasta, barngi, nelabai įdomi mugė

lina_baj lina_baj 10. Nov 2015, 19:03

Šiemet nesilankėm, bet anksčiau važiuodavom. Rasdavom aktualių idėjų, o dėl skrajučių tai nesuku galvos, atsisakau ir tiek. Be to teko jaunystėje ir pačiai dalinti skrajutes, tai kaip čia gražiau pasakyti... 😃 gi tikslas jas išdalinti 😃 Tad dabar pati ant dalintojų nepykstu...

Loreta_K Loreta_K 10. Nov 2015, 18:42

Patys smagiausi žaidimai su kamšteliais 😉 Išbandyta ir pas mus 😀

Liucyte Liucyte 10. Nov 2015, 17:29

Kamštelių baseinas įspūdingai atrodo 😀