AVON aromatų duetas JAM ir JAI

AVON aromatų duetas JAM ir JAI

31. Oct 2015, 13:32 Liucyte Liucyte

Pagaliau! Pagaliau ir mes išbandėme AVON kvepalus „Attraction“! Kurjerio su siuntinuku sulaukėme prieš kelias dienas, tiesa, pirmąkart jam nepavyko mūsų namuose rasti, paskui, susiskambinę, visai kitoje miesto vietoje jį pagavome, – labai jau nekantravome išbandyti siuntinuko turinį :) Grįžę namo ir ilgai nedelsę atplėšėme pakuotę: pati pirma reakcija ir mano, ir vyro buvo – oho! Kvepalai apipavidalinti labai dailiai, elegantiškai, buteliukai neįprastos formos, originalus ir buteliuko kamštelis – galima kvėpintis netgi jo nenuėmus. Verta paminėti tai, kad kvepalų forma labai apgalvota: vyriškų kvepalų buteliukas yra įprasto trikampio, o moteriškų – apversto trikampio formos. Teko skaityti, kad, pavyzdžiui, kai kur rytietiškose kultūrose apverstas trikampis yra būtent moteriškos energijos simbolis, o trikampis, kurio viršūnė nukreipta į viršų, – vyriškos. Viena kitą atitinkanti kvepalų forma iškart sukuria aliuziją į tai, kad formos atitikimas neatsitiktinis – turėtų būti ir aromatų dermė. Taigi, toliau aromatas... Abudu pasipurškiam savus kvapus ant riešo, paskui ant kaklo, žiūrim vienas kitam į akis, ir sykiu užklausiam: Na kaip?

20151031132450-80927.jpg

JIS apie kvepalus JAM. Vyras iškart parodė simpatiją ir pareiškė, kad jau žino, ką užsisakys Kalėdoms (aišku, jei tik iki Kalėdų šio buteliuko pakaks, nes kvėpindamasis jis neretai perspaudžia...). Dar bandžiau išklausti, kodėl jam patinka kvepalai, ką jie jam primena, o jis buvo konkretus ir aiškus: „Nes nieko geresnio iki šiol neturėjau“. Štai taip :)

20151031132759-69025.jpg

JI apie kvepalus JAI. Pasikvėpinus pirmą kartą, man kvapas patiko, nepasakyčiau, kad labai sužavėjo, bet patiko. Paskui dar kelias dieneles kvėpinausi, ir įspūdis nepakito. Prisipažinsiu, kvepalus (taip reguliariai) buvau naudojusi jau senokai: gimus sūneliui, vengdavau bet kokios parfumerijos ir apsiribodavau tik rutuliniu dezodorantu po dušo. Gerokai anksčiau buvau tiesiog įsimylėjusi Ninos Ricci „Love in Paris“ – šie kvepalai ganėtinai saldūs, bet mano nosiai labai tiko. Neturėjau jokių kitų pakaitalų, naudojau tik „Love in Paris“. AVON moteriški kvepalai „Attraction“ taip pat saldūs, man patinkantys, todėl naudosiu su malonumu, nors paįvairinimui mielai dar kokį vieną kvapą įsigyčiau. Tiesa, dar vienas dalykas, kurį pastebėjo ir Wega, – kvepalai trumpokai laikosi, na, bent jau tikrai ne „visą dieną“, kaip teigiama kataloge.

AVON kvepalų deriniai neįprasti: kvepalų JAI sudėtis – gervuogės, muskusas, vanilė, o kvepalų JAM – imbiero šaknis, magnetinis muskusas, dūminė mediena. Kaip matyti, muskusas yra jungiamasis komponentas, – ar jis sujungė ir mudviejų su vyru skonius? :)

JIS apie kvepalus JAI: „Geri tavo kvepalai, panašūs į tuos, kuriuos kadais tau dovanojau“ (nors aš pati tų dovanotų kvepalų kvapo jau nebe labai prisimenu... :) ).

JI apie kvepalus JAM: vyriški kvepalai išties skanūs, saldoki, bet, kaip minėjau, saldus aromatas ir man, ir vyrui patinka, tad mūsų skonį atitiko.

DUKART AČIŪ – NUO MANĘS, IR NUO MANO VYRO – MAMYČIŲ KLUBUI UŽ GALIMYBĘ IŠBANDYTI AVON KVEPALUS „ATTRACTION“!

Liucyte Liucyte 01. Nov 2015, 07:58 Wega

Pritariu 😀 Patiko ir man, o vyras tai liko labai labai patenkintas 😀 Sakyčiau, aš irgi nesu labai išranki kvapams, bet jei kokius įsimyliu, tai jau ilgam 😀