Avon nutraeffects gelinis kremas

Avon nutraeffects gelinis kremas

20. May 2015, 10:14 irmantaite irmantaite

Dėkoju Mamyčių klubui ir Avon kompanijai už galimybę išbandyti naująjį Avon gelinį kremą. Gautas siuntinukas smalsiai apžiūrimas

20150520094529-98569.jpg

kremukas išpakuojamas

20150520094615-38328.jpg

ir dabar supratau kodėl pakuotė tokia sunkoka :) Kremukas dailiame stikliniame indelyje. Pakuotės dizainas labai patrauklus akiai ir malonus liesti. Švelnios spalvos, stiklo skaidrumas suteikia lengvumo įspūdį.

Dangtelis lengvai atsukamas. Kremą patogu naudoti, t.y. tepti. Nuo atidarymo kremas galioja 12 mėnesių. Per tiek laiko tikrai išnaudosiu. Juolab kad instrukcijoje rašoma jog tepti ryte ir (arba) vakare švarią sausą veido ir kaklo odą.

Kvapas malonus, neerzinantis. Lyg primenantis vienos naudojamos dušo želė kvapą. Pasitepus aš to kvapo nebejaučiu, matyt greit išsisklaido.

Kremo konsistencija ant rankos ir indelyje:

20150520095110-76467.jpg

Konsistensija labai tinkama, nei per tiršta, nei per skysta. Tik pamačius pagalvojau ar neliks lipnumo pojūčio. Esu naudojusi panašios konsistensijos serumą. Tai juo pasitepus likdavo toks lipnumas, kuris man nelabai patikdavo. Nors kaip sakoma veido odą reikia liesti kuo mažiau :)

Taigi pasitepus šiuo kremu lipnumo nejutau, vadinasi kremas puikiai įsigėrė. Oda labai švelni ir glotni. Jokių nemalonių pojūčių nepajutau.

Galiu drąsiai sakyti, kad po beveik savaitės naudojimo kremas man idealiai tinka. O dar juk ir drėgmė visą dieną išsaugoma odos viduje. Tad ko daugiau ir reikia mano brandesnei odai? :)

Palyginus su prieš tai naudotu ekologišku lietuvišku veido kremu, Avon kremo konsistensija tikrai lengvesnė. Man maloniau tepėsi. Kremui tai didelis pliusas.

Formulė su aktyviu sėklų kompleksu ir šalavijo sėklomis padeda stiprinti odos barjerą ir saugoti ją nuo sausinančio vėjo, šalčio ir sauso oro poveikio. Avon nutraeffects kremas kaip tik artėjančiam vasaros sezonui.

Avon nutraeffects gelinis kremas man labai patiko. Manau atradau naują gerai drėkinantį kremą savo veido odai, ačiū :)