Balance ekologiškas vaisių ir daržovių ploviklis tikras atradimas

Balance ekologiškas vaisių ir daržovių ploviklis tikras atradimas

30. Oct 2016, 01:09 irmantaite irmantaite

Ačiū Mamyčių klubui už suteiktą galimybę išbandyti Balance ekologišką  vaisių ir daržovių ploviklį. T.p. ačiū ''Naujoji Ringuva" už gerų ir labai reikalingų produktų gaminimą.

Man šis ploviklis buvo visiška naujiena. Plovikliai juk putoja,  tai koks šis bus, vis pagalvodavau :) Na, o kai jau pasiekė mane, tai labai smalsu buvo apžiūrėti ir kuo greičiau  išbandyti.

20161030002628-92683.jpg

Ploviklio pakuotė pasirodė daili ir labai informatyvi. Didelis pliusas kad ploviklis su purkštuku. Todėl labai patogu naudoti ne tik mamai, bet ir smalsiam vaikui, kuriam labai patinka pats purškimo veiksmas. Turime tokį vieną namuose, tad džiugina jog purkštuko antgalis turi STOP užfiksavimo galimybę. Labai apgalvota.

Produkto sudėtis: ekologiškas ploviklis su soda, maistiniu spiritu ir muiliažolės ekstraktu. Jokių baubų aš neišskaitau, tai jei testuot, tai testuot, ir pabandau kokio jis  skonio. Man pasijautė lengvas sūrumas ir sodos skonis. Kvapą sunku apibūdinti, bet vos juntamas kažkoks yra.

Naudoti labai lengva. Ant ploviklio net nupiešti paveikslėliai kaip juo naudotis.  O reikia tik apipurkšti vaisius ar daržoves ir palikti 20-30 s. o po to gerai nuplauti po tekančiu vandeniu.

20161030004349-94964.jpg

Taip nuplautus vaisius ar daržoves reikia suvartoti per 24 val.

Savaitę panaudojus sakau, jog tai labai naudingas ir reikalingas gaminys.  Su juo žymiai lengvesnis ir kokybiškenis vaisių ir daržovių plovimas. Pačiu laiku išbandytas.

Tad kuo daugiau švarių vaisių ir daržovių vartosim, tuo sveikesni būsim :)