Bandau TRI-BIO produktus: natūralus eko vandens minkštiklis

Bandau TRI-BIO produktus: natūralus eko vandens minkštiklis

24. Sep 2017, 12:32 Liucyte Liucyte

Vandens minkštiklio skalbyklėms dar nesu niekada naudojusi. Viena priežasčių – apynaujė skalbimo mašina. Vis dėlto nuo skalbyklės įsigijimo momento praėjo ne tiek ir mažai laiko, o čiapu tekantis vanduo turtingas kalkių, taigi atėjo pats metas pūstelti šviežaus gūsio kantriajai drabužių skalbimo pagalbininkei.

Viskas, ko reikia, – TRI-BIO vandens minkštiklio (arba gelio) Calf-off ir TRI-BIO skalbiklio baltiems skalbiniams. Į parengiamojo skalbimo skyrių įpilame 2,5 dangtelio gelio Calf-off, o į skalbimo skyrių – 1 dangtelį skalbiklio baltiems skalbiniams, tuomet įjungiame tuščią skalbyklę skalbtis, po maždaug valandos sustabdome pusvalandžiui poilsio ir vėl tęsiame skalbimą. Skalbiant vandens minkštiklis labai stipriai putoja:

20170924122952-49718.jpg

Pasibaigus skalbimo programai, rekomenduojama dar kartą paleisti tuščią skalbimo mašiną skalbtis, įpylus TRI-BIO skalbiklio baltiems drabužiams. Antras perplovimas reikalingas tam, kad neliktų skalbyklėje atsiskyrusių nešvarumų. Atlikus kapitalinį skalbyklės atnaujinimą, gelio Calf-off rekomenduojama pilti kiekvienąkart skalbiant. Nemenkas privalumas tai, kad šis gelis padeda sutaupyti įprasto drabužių skalbiklio.

Kaip ir visos TRI-BIO produkcijos, gelio Calf-off pakuotė patraukli, patogi naudoti. Minkštiklis ganėtinai skystas, tiesa, specifinio kvapo.

20170924123021-91336.jpg

Empiriškai užčiuopti ir patikrinti vandens minkštiklio poveikį sunku, bet tikiu, kad skalbyklei tikrai patiko ir kad gamintojų pristatoma gelio Calf-off charakteristika užtikrintai pasitvirtino:

20170924123059-66276.jpg

Išbandykite ir jūs!