Šitokias bandeles dariau pirmą kartą. Ir manau, kad pirmas blynas neprisvilo. Skoniu likome sužavėti. Būtinai kepsiu dar! Šiuo receptu nusprendžiau pasidalinti ir su jumis, mielosios.
Jums reikės:
Faršo
Barankyčių (šiek tiek didesnių)
Pieno (jei neturite, gali būti ir vanduo)
Fermentinio sūrio
Pievagrybių
Majonezo
Mažo svogūno
Aliejaus skardai tepti
Kiaušinio
Jūsų mėgstamų prieskonių ir druskos.
{pic:1}
Barankytes pamirkome piene, kol suminkštės, bet neištiš. Kol jas mirkome, pasiruošiame faršą: sumaišome su smulkintu svogūnu, kiaušiniu, prieskoniais ir druska. Tada susmulkiname pievagrybius ir sumaišome su majonezu.
{pic:2}
{pic:3}
Viską ant riestainio dedu sluoksniais: faršo, grybų ir apibarstau tarkuotu sūriu. Dėti į skardą, išteptą aliejumi ir kepti 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Labai greitai padaroma ir nesudėtinga.
{pic:4}
{pic:5}
{pic:6}
Skanaus!!!
Mama Sigita Čelkytė (regina)
Gražu 😉
Mes truputį kitaip darom: didelius riestainiu perpjaunam išilgai per pusę, pamirkom piene, arba vandenyje, dedam faršą, pusžiedžiais supjaustytus svogūnus ir dedam į orkaitę, kai iškepa, užtarkuojam sūrio ir pakepam kol išsilydo. Nu žiauriai skanu 😀 , bet šitas receptas ir geras 😉
jauciu teretu but skanu reiks butinai pabandyt
labai idomus receptukas 😃
O as pameginsiu iskepti su varskiniu idaru. Labai megstam varskinius patiekalus 😛
vakar kaip tik dariau bet nlb gavos 😀
Wov, o aš tokio reco nei nežinojau 👍 suintrigavo reiktų išbandyti, ačiukas 😉
na mjums patiko😉 pameginkit kas nemegino. ir greita ir skanu
ten skanios turėjo būti 😃
kokios įdomios bandelės: ir labai gražiai atrodo, ir turbūt snanios 😉
nu geras 😀 tikrai isbandysime 😀
esu darius,tikrai saunus receptas...
buvau primirsus reiks vel kepti...
oi senas uzmirstas receptas,reikes isikepti 😀
skanu
Daivut, tik kai pirksi bandutes, atkreipk demesi, kad jos be priedu butu. pvz vanilinio cukraus😉