Bandelės su raudonaisiais serbentais.

Bandelės su raudonaisiais serbentais.

23. Jul 2014, 10:21

20140723101946-14496.jpg

Ingredientai:

Tešlai:

  • 500 g kvietinių miltų
  • žiupsnelio druskos
  • 7 g mielių
  • 50 g sviesto
  • 80 g cukraus
  • 280 g pieno
  • Raudonūjų serbentų

Trupiniams:

  •  30 g cukarus
  • 70 g miltų
  • 30 g sviesto

Tešla: Mieles ir cukrų dėti į pašildyta pieną ir palikti suveikti apie 10 min. Po to visus produktus sumaišyti ir užminkyti tešlą. Kildinti apie 1 val. Pakilusią padalinti iškočioti ir išspausti apskritimus. Tada šiuos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Aptepti kiaušinio plakiniu, uždėti serbentus, šiuos šiek tiek į tešlą paspaudžiant.

Trupiniam reikiamus produktus tiesiog sudėti viską į kombainą ir maišyti iki kol trupiniai susidarys. Gautais trupiniais apibarstyti bandeles ir uždengus palikti kilti: 30-45 min.

Kepti 180° 20-30 min. Skanaus!

20140723101835-42718.jpg

20140723101844-83256.jpg

20140723101901-48751.jpg

20140723101915-38870.jpg

20140723101928-13514.jpg

Žinoma ir žiemai užsišaldom uogų, bus vietoj saldainukų. :)

20140723102038-34492.jpg