Bandymas prisistatyti

Bandymas prisistatyti

22. Feb 2016, 16:36 Raudonas balionėlis Raudonas balionėlis

Sveikos, mamos :)

Man prisistatinėti yra pakankamai sunku. Visuomet paprašyta papasakoti apie save nežinau nuo ko pradėti. Kalbėti apie tai kur gimiau, kaip užaugau ar apie savo išsilavinimą ir tikslus, apie šeimą, vertybes, o gal pomėgius ir laisvalaikį? O čia rašyti dar sunkiau, nes vis pagaunu mintis nuo savęs nuklystant link visos šeimos. Čia beveik tiktų ir lygybės ženklas, nes atsieti savęs nuo dviejų šeimos vyrų nei noriu, nei  mokėčiau :D

Bet vis dėlto pasistengsiu pasakoti pirmu asmeniu :) Taigi, bandau..

MK esu žinoma kaip Raudonas balionėlis, lai taip ir bus.

Man gyvenime brangiausia yra šeima ir Lietuva. Drauge su vyru auginame nuostabų, jau metų sulaukusį sūnų. Dažnai pagalvoju, kaip anksčiau sugebėjom gyventi tik dviese...juk dabar tiek daug dalykų tapo aiškesni, spalvingesni ir prasmingesni. Arsirado tiek veiklų, be kurių jau būtų nuobodu.

20160222163216-16288.jpg

Lietuvą paminėjau ne atsitiktinai. Aš ir visa šeima esame ir sūnų auklėjame patriotiškai.Be to etnokultūra mūsų namuose yra pilnateisė gyventoja. Iš čia ir mano pomėgis kurti įvairiausius darbelius. Paauglystėje galvojau, kad esu nenormali, nes neturiu hobio. Vieni piešia, kiti dainuoja, groja ir t.t., o aš rodės be vietos...kol mane "užkabino" tautodailė ir etnokultūra. O ji, patikėkit, ne vien šiaudinės kepurės ir kaliošai.   

20160222163307-94644.jpg

Dar šiuo metu stalčiuje laukia literatūros mokslų magistro darbas...jį į stalčių uždariau sulaukusi sūnaus. Kaip tikriausiai jau supratote, knygos ir skaitymo kultūra yra neatsiejama mano ir visos šeimos dalis, o knygų namuose tikrai gausu. 

20160222163426-15125.jpg

O jei paprasčiau....esu svajotoja. Svajoju daug, dažnai, gal net nuolat. Gimiau ir gyvenu Vilniuje, didingame, garbingą istoriją turinčiame mieste. Bet vis dažniau pajaučiu, kad čia darosi ankšta, juk tiek daug žmonių sugalvoja gyventi būtent čia.O aš svajoju...vieną dieną gyvensime gamtoje, turėsime bent 4 vaikus, kurie sau laimingai augs, skaitys ir pasaulio baisumų nematys. Lakstys sau po kiemą ir paprasčiausiai džiaugsis. Gal ir utopija, bet svajoti labai gera, ar ne? 

20160222163500-77381.jpg

O dabar paprasčiausiai gyvenu, mėgaujuosi galimybe būti namuose su vaiku ir daryti tai, kas man patinka. Būtent todėl ir pradėjau rašyti kūrybos blogą MK, tiesiog norėjau su kuo nors pasidalinti savo mintimis ir darbeliais :)


Kaip dabar suprantu, ne kažin ką apie save ir papasakojau. Nemoku. Visuomet išeina arba labai pabirai, arba glaustai, arba...reikėtų daugiau puslapių, jei norėčiau papasakoti apie viską :D Bet štai atiduodu šį prisistatymą jūsų, mielos mamos teismui :) 

Kuo nuoširdžiausiai, Raudonas balionėlis :)

Loreta_K Loreta_K 22. Feb 2016, 18:28

Žavus prisistatymas, tačiau Raudonasis Balionėlis tikra slapukė, tai kuo gi Jūs vardu ? 😃😉

ODISEJAaa ODISEJAaa 22. Feb 2016, 17:43

👍😀🌷👋

Mikė Pūkuotukas Mikė Pūkuotukas 22. Feb 2016, 17:23

👍