Beata Nicholson - žurnalistė, padariusi karjerą virtuvėje

Beata Nicholson - žurnalistė, padariusi karjerą virtuvėje

18. Oct 2012, 07:40 gintarerei gintarerei

Niekada neturėjau idealų, nes idealizuoti galima tik nesamus dalykus, bet visada turėjau asmenybių, kurie mane žavėdavo ir kurie man būdavo pavyzdžiais.


Beata Nicholson patraukė mano dėmesį dar tada, kai buvo Čičkauskaitė ir vedė, berods, televizijos laidą. Ji viena iš nedaugelio sulaužė stereotipą, kad ekrane pramogines laidas gali vesti tik lieknutės, jaunos mergaitės, šviesiais plaukais.

 

Ji privertė pamilti ją net ir tuos, kurių pirmas įspūdis ją pamačius buvo "ką ši storulė veikia TV ekrane". Kodėl? Nes ji spinduliavo tą kažkokią keistą šilimą ir paprastumą, ko visiems dažniausiai trūksta, o kartu ji atrodė tokia graži ir patraukli moteris, nors niekas negalėjo pasakyti - kodėl? Juk kaip gali būti patraukli standartų neatitinkanti moteris? Ironizuoju, aišku, bet ne vienas taip pagalvojo.

 

Vėliau Beata pasitraukė šiek tiek iš viešumos, nes ištekėjo ne už lietuvio ir emigravo į Didžiają Britaniją, kur susilaukė dviejų nuostabių vaikučių ir tapo dar žavesnė mama.

 

Nors jos pagrindiniai namai yra ten, kur dirba vyras, mane žavi, jog ji 100 procentų mintimis ir darbais yra Lietuvoje. Augina vaikus "lietuviškai", moko juos lietuvių kalbos, gamina lietuviška maistą ir yra Lietuvos ambasadorė Londone.

 

Dirbdama žurnaliste ji parašė begalę straipsnių, bet spėju tai jos netenkino, nes visų nuostabai vieną dieną ji išleido savo receptų knygą. Niekas nesitikėjo, kad žurnalistė, gyvenanti Londone, išleis maisto kulinarinę knygą, o su tuo prasidėjo jos nauja karjera, kurioje Beata atsiskeleidė kaip puiki namų šeimininkė, mama ir moteris.

 

Ji ir toliau rašo straipsnius, bet susijusius su maistu, ji sukūrė savo Šeimos kalendorius, kurie palengvina šeimos laiko planavimą (namuose turiu), ji toliau leidžia knygas, kurioms receptus kuria pati, ji rašo savo maisto dienoraštį, ji toliau veda laidas, bet jau susijusias su maisto gaminimu, ji netgi tapo "Išsipildymo akcijos" ambasadore ir prisideda prie jos savo kulinariniais gabumais, taip pat ji aktyvi "Maisto banko" palaikytoja, be to, dar dalyvuja lietuvių bendruomenės Londone veikloje.

 

Nežiūrint to, kad ji puikiai augina vaikučius, džiaugiasi, man rodos, jau dešimtetį trunkančia laiminga santuoka, rūpinais vyru ir namais, iš to sugebėjo susikurti mėgstamą gyvenimo užsiėmimą, kaip aš sakau, padarė karjerą virtuvėje.

 

Mane žavi jos šeimyniškumas ir paprastumas, jos akių spindėjimas ir jos nuoširdumas, kaip ji pati sako "Nieko nekuriu, nevaidinu. Man patinka paprasti dalykai. Be to, aš visada buvau storoji Beata. Žinai, iš serijos stora, gera, linksma".

 

Taigi, kuo toliau, tuo labiau ši moteris mane žavi ir įkvepia, nes spinduliuoja moteriškumu, turi mėgstamą veiklą, kurioje tobulinasi, turi nuostabius vaikučius ir nuostabią šeimą ir yra tokia "sava", kad norisi domėtis ja ir jos veikla.

 

Nuotraukos iš:

http://www.15min.lt/naujiena/zmones/lietuviai/beata-nicholson-virtuveje-jau-kvepia-kaledomis-3-76298

http://www.beatosvirtuve.lt/blog/2010/12/1851/atvirute_beata/

http://www.diena.lt/naujienos/laisvalaikis/beata-nicholson-labai-noreciau-auginti-vi-tas-452196#axzz29So2tKqF

 

PROJEKTAS "MANO MOTERIŠKUMO PASLAPTIS"

Kokia Moteris-Mama man yra moteriškumo įsikūnijimas?

 Projekto rėmėjas - BOMOND grožio salonas!

www.bomondsalon.lt

1

 

BOMOND grožio salonas projekto nugalėtojai padovanos 

įvaizdžio pakeitimą mamytei ir jos vaikučiui!

 

Na o pakeitus įvaizdį nugalėtoją fotografuos DARIUS STRAZDAS 

www.strazdofoto.lt

1

18. Oct 2012, 13:41

Beata man labai patinka

18. Oct 2012, 08:30

puikus straipsnis😀