Išbandau Benecos blakstienų tušą ;)

Išbandau Benecos blakstienų tušą ;)

18. Apr 2016, 15:57 Solveiga25 Solveiga25

Sveikos mielos MK narės. Labai džiaugiuosi ir noriu padėkoti, kad man teko proga išbandyti Benecos kosmetiką. Todėl dalinuosiu savo įspūdžiais apie ekologišką blakstienų tušą SUPER LONG LASHES ! :)

Šis blakstienų tušas tikrai vertas dėmesio toms, kurios nori greitai ir paprastai sukurti neįtikėtai ilgų blakstienų įspūdį. Labai patiko lengvas ir neperkrautas pakuotės dizainas, kurį patogu laikyti rankoje. Taip pat sužavejo ryški juoda spalva, kuri labai išryškina blakstienas. Pakanka vos kelis kartus su šepetėliu pervesti per blakstienas ir jos tampa ryškiai juodos.

20160418155549-69408.jpg

Taip pat labai patiko blakstienų tušo sudėtis, kurioje yra vitamino E. Atkreipiau dėmesį ir į tai, kad šis tušas drėkina, maitina bei stiprina blakstienas iš vidaus.

Tačiau išskyriau ir kelis minusus apie šį produktą:

- sunku pasidažyti neištepus vokų :) ( tiesiog kiek kartų bandžiau dažytis blakstienas, visuomet jos prisiliesdavo prie vokų ir palikdavo juodas žymes, dėl kurių vėliau reikėdavo nepamiršti išvalyti išteptų vietų );

- aštrus kvapas, kuris šiek tiek erzina.

Taip pat noriu išskirti ir pliusus:

- lengva tekstūra;

- ryški juoda spalva;

- ilgų blakstienų efektas.

Šis blakstienų tušas tikrai pasiliks mano kosmetinėje! Ačiū už galimybę išbandyti Benecos blakstienų tušą SUPER LONG LASHES :)