Blyneliai su trijų rūšių įdarais - sūrio, lašišos ir ikrų. Pabandykite šventėms!
Pirmiausia paruošiame tešlą ploniems blyneliams.
14 blynelių mums reikės:
2 kiaušinių,
500 ml pieno
Miltų pagal poreikį
1 - 2 valg.šaukštų augalinio aliejaus
Žiupsnelis druskos
1 arb.š.cukraus.
Įmušame ir išplakame kiaušinius, įpilame pieno, viską gerai išmaišome. Po truputį dedame miltus, kol tešla pradės tirštėti. Po to įpilame aliejaus į tešlą, nereikės atskirai pilti į keptuvę.
Iškepame blynelius.
{smallpic:1}
Dabar pasiruošiame varškės padažą blyneliams.
Reikės: 250 g varškės, 250 g grietinės, šiek tiek žalumynų (krapai ir petražolės), vieno pomidoro.
{smallpic:2}
{smallpic:3}
Pomidorą nuplikome karštu vandeniu, kad lengviau nusiimtų luobelė. Sudedame visus ingredientus į trintuvę ir išplakame. Padažas paruoštas.
Dabar pasiruošime pirmą - sūrio įdarą blyneliams.
Reikės:
200 g sūrio
2 kiaušiniai
4 skiltelės česnako
majonezo
{smallpic:4}
Sūrį sutarkuojame smulkia tarka, sutriname virtus kiaušinius. Susipjaustome česnaką, įdedame majonezo ir viską sumaišome. Pirmas įdaras paruoštas!
Antrasis - lašišos įdaras
Susipjaustome pomidorus (2-3 vnt) kubeliais. Juos sumaišome su sūdyta lašiša. Paruošta!
{smallpic:5}
{smallpic:6}
Trečiajam įdarui imame juodus ir raudonus ikrus.
{smallpic:7}
Blynelius perpjauname pusiau. Į viduriuką įdedame skirtingus įdarus ir susukame į tubeles.
{smallpic:8}
Papuošimui galite naudoti – citrinos skilteles, krapus, petražoles
{smallpic:9}
Skanaus.
Šaltinis - Maminklub.lv