Britney Spears - "Moteris manyje"

Britney Spears - "Moteris manyje"

15. Apr 15:56 GabrielėSab GabrielėSab

Aš, kaip ir tikiu nemaža dalis iš Jūsų, užaugau su Britney muzika. Tikiu, jog visko iki galo nesuvokiau, kas tuo metu vyko jos gyvenime. Tad dabar pasidarė tikrai įdomu išgirsti jos papasakotą istoriją.

Šioje knygoje Britney atvirai pasakoja apie savo gyvenimą bei tai, kaip ji atsidūrė didžiojoje scenoje. Skaitant buvo smagu prisiminti jos dainas, tapusias hitais. Tuo metu jos kuriama muzika buvo kažkas tokio 🔥 Tikra nostalgija..
Buvo liūdna skaityti apie Britney išgyvenamus jausmus, kuomet nutrūko jos bei Justin Timberlake draugystė. Tikiu, jog ta meilė tikrai pakeitė ją, kaip asmenybę.
O antroji knygos dalis tikrai šokiruojanti. Britney tėvas buvo monstras, kuris norėjo kontroliuoti visą savo dukters gyvenimą. Tai buvo tiesiog sunkiai suvokiama. Juolab, jog Britney buvo suaugusi moteris, kuri net negalėjo nuspręsti ką galės valgyti pietums. Labai apmaudu, jog savo šeimos dėka Britney akyse užgeso šviesa.. Kuri tiek metų ją vedė į priekį. Manau, jog gaudama tinkama pagalbą, pagaliau atrandant meilę sau ir skiriant laiko sau, ši moteris ir vėl atras tą šviesą ❤️‍🩹