BROLIUKŲ PAVASARIS: smagūs vakarai su "Ulfu ir stebuklinga barzda"

BROLIUKŲ PAVASARIS: smagūs vakarai su "Ulfu ir stebuklinga barzda"

10. Apr 2017, 17:10 kodelcia kodelcia

Sveiki, maži ir dideli, 

Prisimenate Ulfą ir stebuklingą jo barzdą?

Taip taip, tą patį padaužą berniuką, gyvenantį Ulfopotamijoje- mieste apsuptame vaismedžių giraičių. Apie Ulfą jau rašyta Mamyčių klube, tad norime pasidžiaugti, jog ir mums pavyko susipažinti su Ulfu. Bet apie tai iš pradžių...

Virgio Šidlausko knygą "Ulfas ir stebuklinga barzda" dar šiemet išleido leidykla "Nieko rimto"- drįstu teigti įdomiausių knygų vaikams leidėja. Mums su šešiamečiu sūneliu nusišypsojo laimė artimiau susipažinti su Ulfu, nes ir padykėliui Deimantui, kaip ir minėtam knygos herojui, kurį laiką buvo užaugusi stebuklinga barzda - iš pradžių rožinė, o paskui ji pajuodavo ir ėmė blizgėti :)

20170410170051-96627.jpg

 

Knygelė skirta 7-10 metų vaikams, bet kuo puikiausiai tinka ir knygų pasaulį mėgstančiam šešiamečiui! Su Ulfu mūsų vakarai pasidarė dar smagesni ir stebuklingesni: kartu su Ulfu keliavom Oro balionu, patyrėm daug nuotykių Slyvmedžių giraitėje, Pomiškyje, Gyvajame ir Negyvajame miestuose, susiradom draugų (Degtuką, Naylę, Teisutį), drąsiai kovėmės su Barzdaskučių gauja, kūjagalviais ereliais, tinginiu ūkininku, žvėržuve. Net ragavome milžiniškų zefyrų, augančių darže! O kas svarbiausia- išsiaiškinome, kad blogas elgesys gali pridaryti daug nemalonumų pačiam blogai nesielgiančiajam ir sukelti skausmo artimiesiems. Kaip sakoma, kaip šauksi, tai atsilieps.

Atskirai norime padėkoti ir knygos autoriui V.Šidlauskui už dovaną su Ulfo atributika: kas gali būti geriau nei šiltos kakavos puodelis ir mamos skaitoma įdomi knyga apie Ulfą ir stebuklingą barzdą? 

20170410170818-33973.jpg

Išsiilgote nuotykių? Rekomenduojame būtent šią knygelę :)