Būk graži su Mary Kay nuostabia kosmetika

Būk graži su Mary Kay nuostabia kosmetika

29. May 2015, 11:18

Mary Kay saugūs produktai

Visų odos priežiūros ir kosmetikos produktų kokybę, bei saugumą reglamentuoja vyriausybinės saugos ir sveikatos institucijos. Prieš parduodant bet kurį produktą, jis turi praeiti griežtus saugos reikalavimus ir gauti sertifikaciją. Iš esmės Mary Kay Inc. reguliariai viršija tai, ko reikalaujama pagal įstatymus, kai kalbama apie produkto saugą.

Kompanija laikosi principo – tai vieningas Mary Kay standartas, pagal kurį visi Mary Kay produktai yra vertinami, kad nesvarbu kur Mary Kay produktas pagamintas, jis atitinka aukščiausius kokybės ir saugos standartus.

Kiekvienais metais Mary Kay Inc. išleidžia milijonus dolerių ir atlieka daugiau negu 300 000 bandymų, siekdama užtikrinti, kad Mary Kay produkcija atitinka aukščiausius saugos, bei kokybės reikalavimus.

Tokiose srityse kaip toksikologija, farmokologija, mikrobiologija, chemija ir biochemija mokslininkai ne tik įvertina kiekvieną iš atskirų sudedamųjų dalių, bet ir galutinį produktą. Kiekvienas produkto gamybos sprendimas yra pagrįstas moksliniais faktais ir atliktais tyrimais, o ne nuomone. Mary Kay Inc. pasitiki tik įrodytais moksliniais tyrimais, naudojant pažangiausias technologijas. Kompanija nenaudoja jokios produkto sudedamosios dalies, kol bandymais neįrodyta jų saugumas ir veiksmingumas.

Kadangi nešališkai įvertinti produktus yra itin svarbu, mes atliekame klinikinius bandymus nepriklausomose laboratorijose, kur savanoriai naudoja Mary Kay produktus griežtai prižiūrint ir vertinant neprklausomų valdybų ir prižiūrint dermatologams ir oftalmologams.

 

Norite išbandyti Mary Kay kosmetika rašykite: lina.m@outlook.com

 

Iki malonaus!