Būkim gražiausiais žiedais šį pavasarį :)

Būkim gražiausiais žiedais šį pavasarį :)

22. Feb 2015, 15:39

Sveikos mamos, nesu čia dažna lankytoja. Labiau dažna skaitytoja :) Esu 3 nuostabių vaikučių mama. Šiuo metu mėgaujuosi motinystės atostogomis. Kaip ir kiekviena iš mūsų, atiduodu savo brangiausią laiką vaikams, namams, šiek tiek laiko lieka ir darbui... Taigi, mintis apie valandėlę sau labai patiko. Bet ne dėl to, kad sudalyvaučiau konkurse, o dėl to, kad įkvėpčiau Jus prisiminti meilę sau :)

Pati dirbu grožio srityje, todėl stengiuosi pasitempti ir veidrodyje matyti save susitvarkiusią. Turiu tradiciją sekmadieniais pagulėti vonioje, pasilepinti kava lovoje, susitvarkyti nagus. Manau kiekviena tiek laiko atrandame toje mažoje, ir kartais trumpoje savaitėje :)

Aišku, kai serga visi vaikai ar šiaip užpuolą rūpesčiai, apie tai pamirštame. Prisipažinsiu ir man taip buvo... Ir tada akys užkliuvo už šito:

20150222153200-67658.jpg

Štai kaip leidau valandėlę sau... Dabar jau be 6 kg. antsvorio, su dideliu ryžtu, pasitikėjimu ir dar didesne meile  :) Kas skaitėte, puikiai suprasite apie ką kalbu...

Nepamirškim savęs, būkim gražesnės, pailsėjusios, sveikai atrodančios ir visa šeima bus laimingesnė matydama, kad mama jaučiasi gerai :) tikėkit savimi, atraskite ryžto pabandyti kažką naujo ir viskas ateis savaime !!!