Būti mama - palaima

Būti mama - palaima

12. Nov 2013, 15:13

Kol netapau mama, mano gyvenime nebuvo tiek daug spalvų. Nesakau, kad gyvenimas buvo blogas. Tiesiog vertybės skyrėsi nuo dabartinių. Elgiausi lengvabūdiškai, nevertinau laiko, kurį tikrai galėjau praleisti turiningai. Nesupratau, kokią reiksmę turi mano šeima t.y. (tėtis, mama, sesė).

Bet vieną dieną mano gyvenimas pasikeitė,kaip sužinojau ,jog laukiuosi.Prisipažinsiu,didelės nuostabos mano veide nesimatė.labai norėjau tapti mama,nors buvau jauna (20 m).Vaikutis buvo planuotas.nebuvo "netyčiukas".NETYČIUKAS ,BET NEREIŠKIA ,JOG NEMYLIMAS.Man šis posakis labai patinka:).džiaugiausi ,kad būsiu mama.

Laukimo momentas buvo tikrai malonus etapas mano gyvenime.Neslėpsiu,kiekviena diena užduodavau sau po keletą klausimų.Ar būsiu gera mama?Ar sugebėsiu tinkamai pasirūpinti savo mažyliu?

Tačiau laikas ėjo .Ir tikrai labai greitai.PILVUKAS DIDĖJO ,KAIP IR APETITAS:).Valgydavau ,tai ko prieš tai nevalgydavau,atsisakiau nesveiko maisto,vartojau vitaminus,lankiausi pas gydytojus.Norėjau ir stengiausi ,kad mano kūdikiui pilvukyje būtų ,kuo geriau,jog vystytųsi sveikas>.Mane prižiūrinti gydytoja,5menesiuko viduryje pasake :

-tavo pilvelyje gyvena mergytė.AIšku ,labai apsidžiaugiau ,bet prisipažinsiu ,man visai nebuvo svarbu ,ar mergyte ar berniukas,svarbiausia būtų sveikas.Pačio gimdymo nebijojau ,nė trupučio.Neklausiau ir neklausinejau kitų mamyčių ,kaip praėjo jų gimdymas.Juk esame visos skirtingos.:)IR ŠTAI ATĖJO TA DIENA...

apie patį gimdymą daug nekalbėsiu,nes troškau ,jog jis greičiau pasibaigtų.Troškau ant rankų  laikyti savo mažylę.Ir kuo greičiau.

pasigirdo verksmas.Mano širdelė pradėjo plakti greičiau.Gydytoja pakėlė mažą ,gležną būtybę,ir pasakė :

-jūs turite nuostabią dukrytę.Apsidziaugiau.Daktarei ją uždėjus ant mano krūtinės ,savo mergytei stipriai apsikabinau.Mano veidu riedėjo ašaros,bet iš džiaugsmo,laimės.Dukrytei buvo viskas gerai ,buvo sveika,o tas mane nuramino.palengvėjo ,atsidusau.

džiaugiausi ,jog mano GODYTĖ (vardą išrinkome ,dar jai negimus) yra šalia manes.

Nuo šios akimirkos man prasidėjo naujas gyvenimo etapas.Supratau jog viskas bus nauja ne tik mano mažylei ,bet ir man.Juk vaikutis didelė atsakomybė,tuo pačiu ir didelis džiaugsmas.

Laikas ėjo.Dukrytė sparčiai augo ir stiprejo.Viskas susitvarkė i savas vietas.pagaliau ir aš radau savajį aš.

Ir tik tapusi mama supratau ką reiškia vaikučio verksmas mamai?O jis reiskia tikrai daug.SUVIRPINA MAMOS ŠIRDELĘ.Niekada nepagalvojau ,kad taip nudžiugis besišypsantis vaikutis.MATYTI SAVO VAIKO ŠYPSENA TIKRAI NEREALU:)kaip bus gera girdėti jį tariant pirmus savo gyvenime žodžius,ir laukti ,kol pasakys žodį mama.Kaip žengs pirmus savo žingsnius,tokius svarbius savo gyvenime.Niekada nepagalvojau ,kad taip bus gera stebėti ir matyti savo mazylę tobulėjančią.NEPAKARTOJAMAS JAUSMAS:)

MOTINYSTĖ  mane labai pakeitė.Visuomet atrandu laiko ir sau ,bet visas kitas mano laikas skirtas mano dukrytei GODYTEI.NEĮSIVAIZDUOJU SAVO GYVENIMO BE JOS.GODYTĖ MANO DIDŽIAUSIAS TURTAS.MANO AUKSAS( net 16 kg):).JI -MANO GYVENIMAS.branginu ,saugau,myliu:)

Todėl ,dėkoju DIEVUI,jog suteikė man galimybę tapti mama.

14. Nov 2013, 12:20 Milanosmama

Na,manau netyciukas,kai apsauga neapsaugo 😀 😀 😀 🌷

14. Nov 2013, 12:19

Tokia nuostabi meile savo dukrytei.Linkiu dar vieno vaikelio,lai Godyte auga ne viena 😀 🌷

14. Nov 2013, 00:07

Iš tiesų, būti mama yra didžiulė palaima! Džiaugiuosi ir aš, kad galiu tai patirti ❤

13. Nov 2013, 11:26

Miela 🌷

Lukunia9 Lukunia9 12. Nov 2013, 21:43

🌷🌷🌷👍👍👍❤❤❤

12. Nov 2013, 20:53 pypse

🌷😇

pypse pypse 12. Nov 2013, 20:24

Jautru ir gera skaityti. mėgaukitės viena kita 😀

12. Nov 2013, 16:37 Milanosmama

labai mielai skamba ,netiketai suplanuoti,ideali fraze😀👍

12. Nov 2013, 16:35

😀dekoju visoms😀)gera buti mama😀)❤

12. Nov 2013, 16:34

Šiltas, malonus ir "mamiškas" straipsniukas 😀 🌷

Krisliukas Krisliukas 12. Nov 2013, 15:53

🌷