CECE MED plaukų priemonės nuo slinkimo

CECE MED plaukų priemonės nuo slinkimo

08. Jan 2018, 17:57 RenataŪselienė RenataŪselienė

Pirmiausia, tai norėčiau padėkoti Mamyčių Klubui ir šios plaukų linijos atstovams už galimybę išmėginti plaukų priemones. Tai buvo puiki patirtis.

Šampūnas. Buteliukas labai patogaus dizaino ir dozavimo. Spalva šviesiai oranžinė, primena vaikiško ibufeno spalvą ir konsistenciją. Kvapas - labai švelnus ir gaivus, neįkyrus. Putoja gerai, ne per stipriai,ir ne per mažai. 

Kondicionierius. Buteliukas toks pats kaip šampūno, spalva ir kvapas - taip pat.

Išsiplovus galvą ir pasinaudojus kondicionieriumi, plaukai tapo itin švelnus ir glotnūs. Anksčiau išsišukuoti buvo bėda, dabar-malonumas. Man labai patiko tai,kad nors ir nuo slinkimo, bet nėra, kaip kituose, to šildomojo poveikio ir pakaušio dirginimo. Vadinasi mano odai jis puikiai tiko. 

Skystis po plovimo- buteliukas mažas, yra specialus antgalis, kuriuo labai patogu "užlašinti" ant galvos ir po to belieka tik gerai įtrinti plaukų šaknis. Kvapo jokio, riebalavimosi - taip pat.

Ar plaukai slenka sunku pasakyti. Bet tai,kad šuokuojantis jų kur kas mažiau lieka šukose ar ant manęs - faktas. 

Dar vienas didelis privalumas, kad kitą dieną po plovimo, plaukai vis dar atrodo švarūs ir gaivūs. O kepant kotletus ar ruošiant maistą, galva nekvepia maistu ir nesijaučiu lyg pati ką tik išlindus iš orkaitės:)

 

Man šios priemonės labai patiko, ir artimiausiu metu, pabaigus gautas testuoti, planuoju įsigyti visą komplektą tolimesniam naudojimui:)

20180108175629-43834.jpg

floryte floryte 09. Jan 2018, 13:16 Renata_SG

Apžiūrėjau evaistinėse - yra Cece Med, reikės išbandyti😀

RenataŪselienė RenataŪselienė 09. Jan 2018, 12:56 floryte

Bijau vienareikšmiškai teigti, gal Alpecin toks poveikis, bet bent jau su Dora taip neturėjo būti.
Gal atsilieps,kas mėgino Alpecin ir pasipasakos, ar taip turi būti ar ne. Bet Cece Med- labai rekomenduoju išmėginti.

floryte floryte 09. Jan 2018, 12:43 Renata_SG

O siaubeli, tada ir man reikia mesti tą Alpecin, kol dar neprisidirbau...Maniau, kad visi tie keisti pojūčiai reiškia, kad priemonė aktyvina plaukų šaknis...

RenataŪselienė RenataŪselienė 09. Jan 2018, 09:38 floryte

Floryte, man taip buvo, kai naudojau DORA priemones. Ir dilgčiojo, ir šaldė, ir degino-visi jausmai, kokie tik gali susimaušę tarpusavy. Vis kankinau save gal porą savaičių, kol spjoviau. Ir pasirodo galvos odą pažeidžiau, tai buvo pirmieji požymiai, rodantys, kad man tos priemonės netiko☹

floryte floryte 08. Jan 2018, 19:18

Kaip puiku, kad nėra kokio baisaus kvapo toje priemonėje nuo plaukų slinkimo. Aš nusipirkau ir naudoju dabar Alpecin nuo slinkimo. Kvapas baisus - kažkokiu skutimosi odekolonu dvokia. O galvą pasitrynus tuo skysčiu, odą šaldo, dilgčioja. Nežinau nė ką galvot. Gal taip turi būti, kofeinas gal taip veikia, mat jo toje priemonėje yra. Naudoju pora savaičių, dar sunku ką dėl poveikio pasakyt.. Gal kas naudojot ALPECIN?