ColonWell produktas išbandytas :)

ColonWell produktas išbandytas :)

19. Jun 2015, 16:58 irmantaite irmantaite
Dėkoju MK ir FHLife World už suteiktą galimybę išbandyti naują produktą. Anksčiau apie ColonWell neteko girdėti. Apie jį sužinojau iš MK. Bet jau po to vis pamatydavau reklamą tai per TV, tai internete :)
ColonWell produktas labai greit atkeliavo su maloniai nuteikiančiu kvietimu išbandyti :) Pierašas: ColonWell- žarnyno veiklos reguliatorius. Mano tikslas sureguliuoti žarnyno veiklą. Nežinau kodėl prasidėjo sutrikimai, bet jie pradėjo kamuoti. Bandžiau sureguliuoti naudodama sėlenas, slyvas iš kompoto, džiovintas bei mirkytas slyvas, t.p. gerdama daugiau vandens.
Taigi apžiūriu pakuotę, kuri pasirodė oho kokia didelė. Neskaičiusi sudėties atidarau. Pauostau ... ir man kilo mintis kad gal čia yra kokio anyžiaus. Perskaitau sudėtį, pasirodo tą kvapą suteikia kmynai. Produkto kvapas man visai patiko. Toks žolinių preparatų, salsvokas. O štai ir visas vaizdas.
 
20150619154023-73326.jpg
 
Sekančią dieną pradedu testavimą. Pirmam bandymui sumaišau 2 arbatinius šaukštelius ColonWell su rekomenduojamu vandens kiekiu (200 ml).
 
20150619153413-79870.jpg
 
Gerti reikia iš karto, tik ką pasiruošus. Pradėjau gurkšnoti. Kažkas atitraukė nuo šio proceso. Grįžusi matau kad sutirštėjo. Taigi supratau, kad geriau visą išgerti  labai labai greitai. Gėrimas beskonis, jaučiasi toks lipnumas. Po rekomenduojamos papildomos stiklinės jaučiu kad skrandis užsipildęs.  Maisto net nesinori :) Taip vėlai pusryčiauju, o su šiuo preparatu iki 12.00 val.  laisvai ištempiu nevalgius. Po pusdienio pajutau nemalonų pilvo raižymą. Vakare nebegėriau ColonWell. Pamaniau kad jau tikrai pradėjo judėti visas žarnyno šlamstas.
Kitą dieną pradėjau vėl viską iš pradžių :) Greit išgeri, užgeri vandeniu. Ryte ir vakare prieš valgį.
Tiesa, šį produktą galima vartoti su jogurtu ar sultimis. Kartą aš bandžiau sumaišyti su natūraliu jogurtu. Bet man nepatiko toks vartojimo būdas. Su sultimis net nebandžiau. Man priimtiniausia pasirodė maišymas su vandeniu. Taip juk kalorijų mažiau suvartoji :)
 Jau po keletos dienų, mano dideliam džiaugsmui, žarnyno veikla pradėjo reguliuotis. Pilvo raižymas nebepasikartojo. Pilvo pūtimo nepajutau. Tik pastebėjau, kad vartojant pirmąją savaitę ant veido buvo atsiradę kažkokių spuogelių, lyg paberta kakta. Gal tai tik sutapimas? Gal taip tikrai organizmas valėsi?
Su Colonwell pagalba mano gyvenime atsirado naujas ryto ir vakaro ritualas - privalomas vandens išgėrimas prieš valgį  :) O tą privalomą išgerti vandens kiekį aš gardindavau citrinos griežinėliais.
Labai džiaugiuosi kad mano žarnyno veikla susitvarkė ir dirba kaip laikrodukas.
Naudojant šį produktą savijauta buvo puiki, atsirado toks neapsakomas lengvumo jausmas. Man ColonWell tikrai padėjo sureguliuoti  su tuštinimusi susijusias problemas.
Į klausimą ar rekomenduočiau ColonWell savo draugams/ėms? Jei taip, kodėl? Atsakau jog taip, rekomenduočiau. Todėl, kad realiai pajutau kaip susitvarkė žarnyno reikalai.
O ar nukrito koks kilogramas? Nežinau. Aš neturiu namuose svarstyklių, aš jomis nesinaudoju :)
Svarbiausia tas lengvumas.