Sveikos,
neseniai išbandžiau vieną receptuką, todėl nutariau pasidalinti. Tiesa pasakius nelabai mėgstu cukiniją, bet šis receptas sužavėjo tiek savo skoniu, tiek mažu kalorijų skaičiumi.
Reikės:
-indelis grūdėtos varškės
-2 kiaušiniai
-1 nedidelė cukinija
-šviežių krapų ir laiškinių svogūnų
-2 kupini šaukstai miltų
-druskos
-aliejaus kepti
Cukiniją sutarkuokite ir suspaudę rankomis pašalinkite vandens perteklių (,kad miltų reikėtų mažiau dėti).
Kiaušinius išplakite su grūdėta varške (prieš tai nupilkite vandenį. aš dėjau pusę indelio varškės) ir žiupsniu druskos, berkite smulkintas prieskonines žoleles ir miltus.
Viską gerai išmaišę, kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Patiekti galite su lašiša ir grietine arba su be lukšto virtu kiaušiniu, arba ir su tuo ir su tuo.
Skanaus.
As tai nezinau kodel,bet cukinija manes nezavi. Vyrui ir dukrytei iskepu blyneliu su cukinija,o pati retokai valgau juos 😀
As tai nezinau kodel,bet cukinija manes nezavi. Vyrui ir dukrytei iskepu blyneliu su cukinija,o pati retokai valgau juos 😀
Istiesu skanu,nors atrodo ne koks derinys cukinija ir varske 😀 ir mazoji ir vyras valge,net ir pati 😀 nors cukiniju nelabai megstu
skaniai atrodo 😉 reiks išbandyti
O cia mano valgytoja 😀