Dailinkime kūną!

Dailinkime kūną!

30. May 2014, 09:11 InetaBu InetaBu

Vasarai visai priartėjus mums visoms norisi dailiai atrodyti, ką jau kalbėti apie maudymosi sezoną, kai turime išlįsti iš džinsiukų ir...apsivilkti maudomukus. Taigi, kaip galime padailinti savo taliją, keletas patarimų.

Kalbant apie maistą, valgykime viską, tik porcijas sumažinkime maždaug ketvirtadaliu. Talija apsidžiaugs. Tinkamiausias maistas talijai padailinti yra greipfrutai, arbūzai, šparagai, salierai, agurkai – tai maistas, kurį valgydamos atrodysite lieknesnės. Tai liekninantys produktai. Špinatai ir tamsios lapinės daržovės, kuriose gausu vitamino A suteiks grožio Jūsų odai; lašiša, prisotinta omega – 3 riebiųjų rūgščių, arba gerųjų riebalų, gerina širdies darbą; liesieji proteinai, randami kalakutienoje, suteiks mums energijos. Vis dažniau minimas avokadas, kuris tiesiog pritvinkęs vitamino B, yra didžiausias vaistas nuo įtampos. O gerojo kalcio šaltinis – jogurtas – atsako už kaulų stiprumą. Jei norime pasimėgauti raudonuoju vynu, tai neturėtų labai gąsdinti, nes raudonasis vynas su suglebusia talija kovoja geriau, nei žurnalo skaitymas, o geriausias riebaliukus degina...degtinė. blogiausi gėrimai talijai yra gazuoti, dietiniai gėrimai, kola ir kiti gėrimai su dirbtiniais saldikliais ir dažikliais, kurie nuteikia mūsų kūnus trokšti daugiau kalorijų ir taip didėti. Jei norisi atsigerti, rinkitės vandenį, bet kurių rūšių arbatas, kuriose, be kita ko, gausi antioksidantų, stiprinančių smegenų apsaugą.

Maistas maistu, tačiau be judėjimo rezultatų nebus. Geriausias būdas dailinti linijas – dalyvauti kardio treniruotėse, kurių  trukmė turėtų būti apie 50 minučių. Rinktis galite sporto klubą arba sportuoti lauke. Kaitaliokite bėgimą su ėjimu, beje, geriausia bėgioti ryte, jei jūsų tikslas – numesti kelis kilogramus. Tad...ryte pirma pakilkite iš lovos ir bėgte pasitikti dieną – diena prasidės nuostabiai. Išbandyta asmeniškai J sportuoti reiktų 4 kartus per savaitę. 

InetaBu InetaBu 30. May 2014, 14:49

Nes ryte sportuojant "užvedama" medžiagų apykaita ir įjungiamas riebaliukų deginimo mechanizmas. Tiesiog pažadinate organizmą, kuris likusią dienos dalį jausis energingesnis ir žvalesnis.

30. May 2014, 12:23

o kodel sportuoti ryte ?😀