Daugiafunkcinis Pienelis FM iš VIVI. Malonus atradimas

Daugiafunkcinis Pienelis FM iš VIVI. Malonus atradimas

13. Nov 2018, 11:15 Mamos dienoraštis Mamos dienoraštis

Šį kartą aš labai trumpai, bet aiškiai - LABAI ačiū MK ir rėmėjams už dovaną. Tikrai netikėtai nustebinęs produktas. 

Jei nuoširdžiai, tikrai anksčiau neteko girdėti, kad būna tokių universalių produktų kaip VIVI daugiafunkcinis pienelis.

20181113110602-34239.jpg

Kuo ši priemonė ypatinga? Ogi pirmiausia labai gera sudėtimi:

Sudėtis: Aqua, Zea Mays Oil, Glyceryl Stearate Citrate, Vegetable Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil*, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Taurine, Arginine, Sodium Gluconate*, Sodium Lactate, Bergenia Ligulata Root Extract, Leptospermum Scoparium Leaf Extract, Natural Herb Extract, Pelargonium Graveolens Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Vanilla Planifolia Oil, Aroma (Natural), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Alcohol, Acacia Gum, Xanthan Gum, Linalool**, Geraniol**. *Certified organic, **From essential oils

Labai daug įvairių vertingų aliejų ir natūralių kvapų. Nors yra keli tokie neaiškūs terminai, jie tikrai nėra kenksmingi!

Bet smagiausia, kad ši priemonė atstoja kelias priemones iš karto: valiklį, toniką ir kremą. Tai yra, galima su juo nusivalyti makiažą, atgaivinti odą. O nuprausus likučius vandeniu dar ir užsitepti kaip kremą. Kvepia švelniai ir neįkyriai, tepasi lengvai ir super greitai susigeria.

Sakyčiau, priemonė labiau drėkina, nei maitina, tad gal labiau tiktų vakarui arba bent jau ne iškart eiti į lauką, kai šalta. Puikus variantas prieš naudojant makiažo pagrindą. Neriebina odos. 

Žodžiu, ačiū iki mėnulio ir atgal! Dabar tikrai turiu gerą rekomendaciją draugėms, ką dovanoti Kalėdoms. Nes priemonė tikrai tiks visoms, labai tinka kelionėms, kad nereikėtų apsikrauti įvairiais buteliukais. 

20181113111322-71277.jpg