Daugiafunkcinis pienelis FM - tobulas!

Daugiafunkcinis pienelis FM - tobulas!

19. Dec 2018, 22:36 floryte floryte

    Dėkojame už pienelį FM iš VIVI! Džiaugiamės labai! FM daugiafunkcinis pienelis  - malonus netikėtas atradimas! Turiu itin jautrias akis, ne kartą ant akių vokų esu turėjusi šaltuosius miežius, kuriuos teko operuoti. Tad besirenkant akių makiažo valiklį, vienu iš svarbiausių pasirinkimo kriterijų laikau lengvą makiažo nuvalymą, kad į akis nebūtų įtrintas tušas ar pan. Labai nepatinka, kai pienelis sunkiai valo makiažą, ar reikia net patrinti. Pienelis FM makiažą nuvalo labai lengvai, praktiškai vienu švelniu judesiu. Švelnus ir pats pienelis, tikrai nedirgina akių ar odos. Tikrą nuostabą sukėlė tai, kad pienelį FM galima naudoti kaip odos toniką ar kaip odą drėkinantį ir maitinantį kremą. Pienelio sudėtis - "draugiška" - su eteriniais aliejais, sertifikuotais ekologiškais ingredientais.

Išties, leidžiantis į kelionę - nedidelis daugiafunkcinio pienelio FM buteliukas - puiki išeitis taupant vietą: 3 viename - makiažo valiklis, tonikas ir kremas! Tobula!

Išbandžiau ir kremukus iš VIVI. Pagiriamasis žodis ir jiems!

20181219221848-93107.jpg

Vaistažolių kremas. Maitina odą, skatina regeneraciją, apsaugo nuo blogų oro sąlygų.

Saulėgrąžų kremas. Skirtas odos maitinimui ir apsaugai nuo nepalankių oro sąlygų.

Abu kremukai yra maitinantys odą, tinkantys šaltajam periodui, esant nepalankioms oro sąlygoms. Kremai veidą padengia tarsi "plėvele", tačiau tikrai neapsunkina odos, pamažu į ją susigeria. Kremukų sudėtyje - nemaža dalis eterinių aliejų, sertifikuotų ekologiškų ingredientų. Kvepia itin natūraliai, švelniai, maloniai. Mano oda šiuos kremukus mielai "suvalgė" :-). Ačiū!