Dermoxen Proneem intymios higienos prausiklio testavimas

Dermoxen Proneem intymios higienos prausiklio testavimas

18. Jul 2016, 00:06 irmantaite irmantaite
Štai ir pralėkė savaitė testuojant Dermoxen Proneem intymios higienos prausiklį skirtą naudoti menstruacijų, nėštumo metu ar po gimdymo. Man tinkamas prausiklis atkeliavo pačiu laiku. ''Tos'' dienos,  smagios maudynės įvairiuose vandens telkiniuose ir baseinuose. O tokiu metu kaip tik reikalinga stipresnė apsauga intymiai higienai.
Ar patiko produktas?
20160717233233-94363.jpg
Nuoširdžiai sakau TAIP.
Prausiklio buteliukas buvo supakuotas dėžutėje. Solidžiau atrodo ir man tai patiko.  Buteliuko dizainas neįmantrus, forma graži, tiesiog tokia kokia ir reikalinga tokiam produktui. Prausiklio kiekis 200 ml, tad užteks gan ilgam naudojimui. T.p. produktas dermatologiškai patikrintas, be parabenų ir kvapų sudėtyje nėra alergenų.
Labai išsami intrukcijai suteikė reikiamos informacijos ir priminė apie kintamą makšties ph. Į tai tikrai verta moterims atkreipti dėmesį.
Didelis pliusas  jog prausiklis su dozatoriumi.
 
20160717233817-10174.jpg
Pasuki - paspaudi, pasuki- patikimai užsidaro.
Lengvai spustelėjus prausiklio kiekis bus toks kokio pilnai tam kartui prausiantis užtenka. Kvapas lengvas, malonus, gaivus ir neįkyrus.
Konsistensija labai tinkama, nei per skysta, nei per tiršta. Išspaudus reikiamo kiekio nenuvarva, toks lyg gelinio tipo.
Prausiklis vertas dėmesio, man labai patiko, todėl tikrai rekomenduosiu sesei ir draugėms ypač dėl patogaus naudojimo ir gero poveikio.
Prausiklis gerai užsidaro ir netyčia spustelėjus neišbėga, pasiėmiau su savimi į kelionę. Juolab jog vykstame automobiliu. Kitu atveju matyt tektų persipilti į kelioninio dydžio talpą.
Palyginus su prieš tai mano naudotu intymios higienos prausikliu, šis pranoksta tuo, jog yra su dozatoriumi ir man malonesnio kvapo, bei jaučiuosi labiau apsaugota menstruacijų metu. Todėl mielai rekomenduoju išbandyti.