Intriguojantis deserto pavadinimas, dar įdomesnis skonis.
Sudėtis:
Vaniliniai ledai – 300 g arba 5–6 rutuliukai
Šokoladinis biskvitas – 100 g
Kiaušinių baltymai – 2 vnt.
Cukrus – 80 g
Ruošimo būdas:
Į atskirą indą dedame kiaušinių baltymus, beriame cukrų ir plakame 4–5 minutes iki standžių putų.
{smallpic:1}
{smallpic:2}
Tuomet į dubenėlį dedame biskvito gabalėlį, ant jo – ledų rutuliukus ir viską užklojame plaktais kiaušinių baltymais.
Iš karto dedame kepti į iki 180–200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame 4–5 minutes, kol baltymai apskrunda ir kraštai ima ruduoti.
{smallpic:3}
Nedelsdami patiekiame. Skanaus smaližiavimo!
Rekomenduoja žurnalas „Bzn start“
Ryt reiks padaryti, ledų yra, tik biskvito ne 😃 Išsikepsiu 😉
Norėčiau 😀 👍 🌷 🌷 🌷
kaip idomiai,mano vyrui patiktu 😍 tik jauciu ledu,kaip ir nebelieka,nes istirpsta 😉