Diana Dargienė: mane apėmusi prancūziška manija

Diana Dargienė: mane apėmusi prancūziška manija

18. Apr 2014, 16:34 Goda_Mamyciuklubas.lt Goda_Mamyciuklubas.lt

Atšilus orui norisi nusimesti rūpesčių naštą ir, lengvai ištiesus kojas, mėgautis kasdieniais mažais malonumais. Atlikėja Diana Dargienė su dukrele Une po įtemptos dienos turi ritualą – mergaitiškus pasilepinimus skanėstais Vilniaus senamiesčio kavinėse.

„Šiuo metu mūsų namus tam tikra prasme apėmusi prancūziška manija: Unė lanko Vilniaus prancūzų vidurinę mokyklą, aš pabandžiau mokytis prancūzų kalbos, o pusryčiams neretai nusprendžiame pasigaminti dukters labai mėgstamų prancūziškų blynelių, – juokiasi D. Dargienė. – Visgi, pritrūkus laiko jiems paruošti, turime atsarginį variantą – atradusios laisvą valandėlę tarp Unės mokyklos ir baleto užsiėmimų skubame į Pilies gatvėje esančią „La Crepe“ blyninę, kuri kvepia ne tik skaniu maistu, bet džiugina patogiu ir moderniu interjeru. 

20140418093354-79751.jpg

Restorano interjerą kūręs Eugenijus Juozapavičius sako, kad dizainas kurtas komponuojant šiuolaikinės prancūziškos dvasios kavinės koncepciją į Vilniaus senamiesčio aplinką: atnaujintame restorano interjere vyrauja pavasariškos spalvos, o vaikų dėmesį traukia įvairiaspalvės kėdės. „Dukra mėgsta čia susitikti su draugėmis ir paskanauti desertų – juos ji itin mėgsta. Aš tuo metu mėgaujuosi laisva minute ir maloniu miesto šurmuliu“, – šypsosi dainininkė. 

Pasilepinti ir atsipalaiduoti pamėgtame restorane nesunku, juolab, kad kartu su atsinaujinusiu „La Crepe“ interjeru lankytojus pasitinka ir pavasariškas valgiaraštis, kurio pagrindiniai akcentai – sveiki ir egzotiški skoniai: grūdų lietiniai, skirti sveikuoliams, naujas patiekalų ingredientas – kokosų pienas ir Unės mėgstamiausias desertas – mėlynių kremas su biskvitu ir cukruotomis uogomis. 

20140418093412-17745.jpg

Naują vaikiškų dainelių albumą išleisti planuojanti moteris sako, kad po sunkių dienos darbų pasilepinti ir atsipalaiduoti – ypač svarbu. Juolab, kad veiklos mama su dukra turi sočiai: „Šiuo metu Unė visą savo dėmesį stengiasi skirti mokslams ir savęs lavinimui popamokinėje veikloje, todėl ir naujo albumo įrašymą planuojame pradėti tik vasarą, kad papildoma veikla netrukdytų susikaupti mokykloje“, – sako D. Dargienė.

20140418093421-72472.jpg

19. Apr 2014, 19:28

man prancuzija neisskirtine.kaimynine salis ir teik 😀 jie turi eifili,o mes atomiuma 😀

18. Apr 2014, 23:19

Vienoj mk laidoj rubrikoj seimadienis rodete jas ir taip man istrigo ta dainele apie debeseli maza ir dideli lietu kad vaikui daznai ja padainuoju 😃